Lună Plină în Capricorn pe 22 iunie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Pe 22 iunie, vom avea o Lună Plină în Capricorn. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii.

Luna Plină din Capricorn va avea loc pe data de 22 iunie 2024. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, acest eveniment le va da bătăi de cap celor care au marcaj cardinal în astrogramele natale. Este vorba de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, care vor avea, cel mai probabil, o perioadă destul de irascibilă.

„Când vorbim de semne cardinale, vorbim de semne de acțiune. Semnele cardinale sunt cele care încep anotimpurile, când avem solstiții și, bineînțeles, echinocțiul. O Lună Plină înseamnă că Soarele și Luna sunt în opoziție. De această dată, Soarele este în Rac, iar Luna în Capricorn. Soarele și Luna se află în careu cu Neptun, nu se află în careu de semn, ci mai degrabă în careu de grade, pentru că Luna Plină se petrece la începutul Capricornului, iar Neptun este, în continuare, la gradul 29 în Pești. 

Capricornul vorbește despre seriozitate, asumare, disciplină, limite, maturitate, construcție. Atunci când Luna în Capricorn face un careu cu Neptun, mai îndulcim situația și mai lăsăm de la noi. Există o componentă de compromis în acest eveniment”, a spus Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Care sunt cele 5 zodii care se vor îmbogăți în această vară! Mihai Voropchievici vine cu vești bune

Lună Plină în Capricorn pe 22 iunie. Patru zodii vor fi afectate

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, o Lună în Capricorn este puțin disfuncțională. Luna înseamnă emoție, iar Capricornul înseamnă piatră, iar de aici iese foarte mult control, duritate și frustrare. În același timp, o Lună în Capricorn este profesionistă și serioasă. 

„Luna Plină este acea fază a lunii care aduce cu adevărat evenimente. Când vorbim de o Lună Plină, vorbim de o opoziție, de o luptă între Soare și Lună, de un moment de apogeu, de finalizare. Fiind și o Lună în Capricorn, finalul e final. 

Acest eveniment îi supără foarte mult pe cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vor fi cam nesiguri, vor trebui să facă tot felul de ajustări, dar vor trebui să se comporte precum adulții, nu precum copiii”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 17 - 23 iunie. Zodia care își rotunjește veniturile

Toți acești nativi care au în astrogramele lor marcaj cardinal vor trebui să ia niște decizii: să încheie niște situații, să finalizeze, dar nu vor fi 100% convinși. De asemenea, este posibil ca în jurul lor să se petreacă tot felul de evenimente, situații care să îi pună pe gânduri. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, va fi ceva ce nu le convine!

„Sper ca această Lună Plină să vă ajute să luați deciziile cele mai bune pentru voi, să treceți peste irascibilitatea perioadei și, de asemenea, să vă dați seama care este drumul vostru în zona profesională, pe termen lung de acum încolo”, a mai declarat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Luminița Vîlcea, horoscop pentru prioada următoare. Oportunități impresionante pentru mai multe zodii

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel