Lună Nouă în Rac pe 6 iulie. Care sunt zodiile afectate?

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop Lună Nouă. Pe 6 iulie urmează un eveniment astrologic special!

Pe 6 iulie, Soarele și Luna se întâlnesc în Rac și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aduc alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului. De această dată, Luna Nouă beneficiază și de influența pozitivă a lui Venus. Un moment foarte bun pentru intenții și proiecte noi legate de familie, casă și stabilitate emoțională. 

Luna Nouă din Rac îi va avantaja pe nativii Rac, Scorpion și Pești. Și va aduce provocări pentru Berbec, Balanță și Capricorn. 

Nu uitați că Luna Nouă vorbește despre energia reînnoirii, despre intenții, despre planuri, despre ce anume dorim să facem în următoarea perioadă, mai ales în următoarele șase luni. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se va petrece în casa a patra. Și îți dă ocazia să te conectezi cu familia așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp. Îți dai seama că viața este scurtă și că relațiile cu părinții, bunicii, frații și surorile sunt importante și că trebuie să le dedici timp. Nimic nu te va face mai fericit decât o masă cu oamenii cei mai dragi. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă se va petrece în casa a treia și va beneficia și de Venus, guvernatoarea asta? Ce înseamnă asta? Că vei avea idei geniale, talent oratoric, empatie și toleranță. Replicile tale vor cuceri și seduce pe oricine.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă va avea lor în casa a doua. Cu cât ești mai blând cu tine, cu atât vei avea de câștigat. Și va fi cazul să investești în propria persoană. Să faci unele achiziții care să te ajute pe termen lung. 

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă va fi în semnul tău! Și în conjuncție cu Venus! Am putea spune că 6 iulie este una dintre cele mai norocoase zile din 2024 pentru tine! Astrele te pot ajuta să o iei de la capăt. Ai nevoie de prospețime și o vei găsi. Orice proiect nou început în jurul acestei date va fi de bun augur pentru tine. 

Citește mai departe pe Astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel