Luna Nouă în Pești de pe 20 februarie. Recomandările pentru fiecare zodie/ascendent

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Anthony Tran
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Anthony Tran

Luni, 20 februarie, vom avea o Lună Nouă în Pești, a doua pe anul acesta. Iată care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent.

Ne apropiem cu pași repezi de finalul lunii februarie. O lună liniștită din punct de vedere astrologic, dar este menită să ne pregătească pentru martie. În următoarea lună, vor avea loc evenimente cu adevărat marcante, așa cum vă amintim de fiecare dată.

Această Lună Nouă de pe 20 februarie în semnul Peștilor ne poate pregăti oarecum pentru intrarea lui Saturn în același semn, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Până acolo, ar fi bine să facem pace cu noi, să ne liniștim și să facem armonie și pace cu noi înșine. Această Lună Nouă de luni își dorește împăcare, acceptare, speranță și credință.

Indiferent de zodia ta, poți folosi această zi pentru a spune o rugăciune. Pentru o mantră, o intenție sau o manifestare. Atunci când vorbim despre arhetipul Peștilor, ne referim foarte mult la energia nevăzută, la inconștient și divinitate.

Totodată, Luna Nouă în Pești vorbește și despre o dizolvare sau un nou început. Dar un început al sfârșitului, dat fiind faptul că Peștii reprezintă ultimul semn din zodiac.

Berbec/Ascendent în Berbec

Ție ți-ar prii să faci o rugăciune pentru trecutul tău și pentru tot ce nu a funcționat. Pentru că Luna Nouă se va petrece în Casa a 12-a. Aici găsim nostalgia, trecutul, amintirile, dar și fricile sau sentimentele îngropate. Când ai o Lună Nouă aici și știi că va intra în martie și Saturn, ar fi bine să te rogi și să te gândești la sănătatea ta mintală, emoțională și fizică și să îți accepți trecutul. Să faci pace cu el. Trebuie să îți dai seama că nu este cazul să îl blamezi atât de mult, fiindcă asta ar însemna să te blamezi pe tine însuți. Fii mai blând cu propria persoană și nu îți mai judeca atât de aspru trecutul.

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Luna Nouă se petrece în Casa a 11-a. Așa că ar fi bine să faci pace cu oamenii din viața ta, fie că vorbim despre prieteni, anturaj sau comunitate. Și să accepți că poate ți-au greșit sau tu le-ai greșit lor. Trecând peste aceste greșeli, înveți să te accepți și pe tine și să fii mai blând. Această Lună Nouă în Pești își dorește și să fii mai blând în ceea ce privește viitorul. Vrea să te gândești la următorii pași din viața ta cu mai multă liniște. Mai dizolvă din pretenții sau exigență. Oferă-ți mai multă blândețe pentru viitorul apropiat.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă se petrece în Casa a 10-a, unde va intra și Saturn de pe 7 martie. Ce ar trebui să faci? Să manifești blândețe pentru rolul tău în societate. Poate că ți-ai dorit la un moment dat o altă carieră sau un alt statut profesional, dar realizezi că nu ești acolo unde trebuie. Este drept că avem așteptări cu toții sau că ne facem scenarii, dar nu ne ies mereu în totalitate. Luna Nouă vrea să te îmblânzești puțin și să îți dai seama că ai făcut tot ce a ținut de tine pe partea profesională. Acceptă-te și înțelege-te.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel