Luna Neagră/Lilith în Balanță. Ce aduce pentru zodii până în martie 2025

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Pe 29 iunie, Lilith a părăsit Fecioara și a intrat în semnul Balanței, unde va rămâne până în martie anul viitor. Iată ce aduce pentru fiecare zodie și ascendent.

Pe 29 iunie, Lilith și-a început tranzitul în Balanță. Lilith, cunoscută și ca Luna Neagră, reprezintă aspectele subconștiente ale psihicului nostru, dorințele reprimate și instinctele primare. Este punctul cel mai îndepărtat unde ajunge Luna în rotația sa în jurul Pământului. În astrologie, Luna este responsabilă de emoțiile noastre. Deci atunci când acestea sunt departe, nu mai avem acces la ele.

Arhetipul Balanței este cel al echilibrului, al diplomației, al păcii și al esteticului. Până pe 28 martie 2025, cât va tranzita acest semn, Lilith va schimba paradigma și ne va face să vedem toate subiectele de mai sus dintr-o altă perspectivă. Una mult mai îndrăzneață. Și să nu uităm ceva: Lilith se va întâlni și cu Nodul Sud pe 6 septembrie!

Berbec și Ascendent în Berbec

Până în martie 2025, Lilith va tranzita casa a șaptea. Vei simți o dorință puternică de a avea o relație cu orice preț sau de a face ca relația actuală să funcționeze. Vei face concesii pentru a evita să fii părăsit și pentru a nu supăra pe nimeni, ceea ce te va face să te îndepărtezi de adevărata identitate. Îți vei crea numeroase oportunități și deschideri în sfera relațională. Vei avea mai mult curaj, dar vei face și multe compromisuri.

Taur și Ascendent în Taur

Lilith va tranzita casa a șasea, iar Priap se va afla în casa a douăsprezecea. Va trebui să înveți să fii mai liber și independent la locul de muncă, dar să nu exagerezi. Este important să îți găsești un stil de muncă în care să colaborezi și cu ceilalți, dar fără a-i implica excesiv. Până în martie 2025, Lilith îți poate aduce o creștere a nivelului de ipohondrie.

Gemeni și Ascendent în Gemeni

Lilith va tranzita casa a cincea, ceea ce îți va fi benefic. Aceasta îți va aduce diverse idei tentante. Deși Lilith nu este direct legată de emoții, poate fi asociată cu plăcerea. Prin urmare, ai ocazia să te redescoperi. Ce înseamnă plăcerea și creativitatea pentru tine? Cu Lilith în casa a cincea, poți iubi și cuceri.

Citește continuarea pe Astrosens.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel