Luminița Anghel și fiul ei adoptiv au îngropat securea războiului. David Pușcaș s-a împăcat cu mama lui: ”Acum suntem bine”

Data publicării:
Luminița Anghel și David Pușcaș, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Luminița Anghel și David Pușcaș, sursa instagram/ colaj foto

Luminița Anghel și fiul ei adoptiv, David Pușcaș, s-au împăcat după ani de certuri și acuzații dure.

Luminița Anghel a fost în culmea fericirii când a reușit să-l adopte pe David. Odată cu trecerea timpului, ajuns la perioada adolescentină, David Pușcaș a devenit un copil problemă. Scandalurile și acuzațiile grave  dintre artistă și fiul ei erau la ordinea zilei. Acum, se pare că cei doi au ajuns la gânduri mai bune și au îngropat securea războiului.

Pe 7 octombrie, Luminița Anghel a împlinit frumoasa vârstă de 53 de ani, iar cu această ocazie, fiul ei i-a transmis și un mesaj emoționant.

 ”Mami, te iubesc! Tot ce fac, fac prin tine și prin arta ta!”, i-a transmis David Pușcaș mamei sale.

Totodată, tânărul a dezvăluit că în momentul de față cei doi au o relație de mamă-fiu: ”Acum suntem bine, ne-am împăcat, suntem așa cum ar trebui să fie o relație mamă-fiu!”, a spus David pentru impact.ro.

 

David Pușcaș vrea să devină prezentator TV

 

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a mărturisit că are planuri mari de viitor.  Mai exact, acesta intenționează să se înscrie la cursurile unei școli de televiziune, pentru a deveni prezentator TV.

”Lucrez de acasă, la un site. Este bine, iau salariu, mă ajută să îmi plătesc chiria, să am ce mânca, să am cu ce să mă spăla. Cu mama nu am mai vorbit deloc, de ceva timp, nu știu dacă există cale de împăcare între mine și ea, este incert totul. 

Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, ele sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni care sunt. După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator îmi doresc să fiu, însă iau totul cu pași mici și siguri”, a mărturisit David Pușcaș pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel