Luminița Anghel, la un pas de moarte. Artista a trecut prin momente groaznice din cauza unor probleme de sănătate: "Am făcut un tratament foarte agresiv"

Data publicării:
Luminița Anghel, sursa instagram
Descriere foto: Luminița Anghel, sursa instagram

Luminița Anghel a fost la un pas de moarte, din cauza unor probleme de sănătate. Artista a povestit tot ce s-a întâmplat.

Recent, Luminița Anghel și-a deschis sufletul și a vorbit despre o perioadă grea din viața ei, când medicii i-au pus un diagnostic crunt. Potrivit artistei, anul 2019 a fost unul extrem de dificil pentru ea, după ce o durere banală s-a dovedit a fi o tromboză venoasă, din cauza căreia ar fi putut să-și piardă viața. 

Artista nu a luat acest lucru în serios și a încercat să se trateze singură cu diferite unguente, până într-o dimineață, când s-a trezit din somn din cauza durerilor insuportabile. Luminița Anghel nu a mai stat pe gânduri și a mers imediat la medic.

”O prietenă mi-a spus să mă duc la un control, că poate este un cheag de sânge. Eu am zis că nu se poate și am încercat să anihilez durerea cu tot felul de unguente pentru sportivi. Credeam că va trece. Dispărea, apărea… până într-o noapte, în decembrie 2019, când m-am trezit cu gamba umflată. Nu era vânătă, ci rozalie. Dar m-am trezit de durere din somn și m-am dus la baie și când m-am privit în oglindă… m-am speriat. Era uriaș piciorul. Durerea devenea din ce în ce mai intensă, nu puteam să întind piciorul, am așteptat să se facă lumină afară ca să o sun pe doamna doctor.

Mi-a salvat viața un alt doctor, recomandat de ea. Am spus că eu cred în îngeri păzitori. M-am dus la cabinet, am făcut un ecograf și asistenta mi-a dat o rețetă, deoarece doctorul nu se afla în clinică. Eu am vrut să plec și a apărut asistenta: ”Veniți, s-a întors domnul doctor”. Am făcut un tratament foarte agresiv cu injecții, compresii puternice, un ciorap special medical pe care l-am purtat. Pentru că domnul doctor știa că această problemă este letală”, a spus Luminița Anghel în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

 

Totul s-a întâmplat în perioada sărbătorile când artista avea și câteva concerte. Deși problema de sănătate îi punea viața în pericol, aceasta nu a putut să își anuleze concertele. Cu toate astea, Luminița Anghel a mărturisit că era foarte stresată, deoarece se gândea la o boală mult mai gravă. Din fericire nu a fost vorba de așa ceva, iar medicii au reușit să o scape de problemă.

”Domnul doctor îmi spunea că una dintre cauze ar putea fi un cancer nedepistat în organism. Pentru că erau sărbătorile de iarnă, iar laboratarele erau închise și nu puteam să fac aceste teste ca să vad dacă e un cancer sau nu. Ăsta a fost un motiv pentru care eu am trecut prin sărbătorile de iarnă foarte tristă… pentru că mă gândeam… dacă pe 7 ianuarie o să aflu că am stabilit undeva un astfel de diagnostic”, a mai dezvăluit artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel