Luminița Anghel, aniversarea a 10 ani de căsnicie: „Nu mi-am pierdut niciodată speranța și credința”

Data actualizării: | Data publicării:
Luminița Anghel și soțul ei, foto Instagram
Descriere foto: Luminița Anghel și soțul ei, foto Instagram

Luminița Anghel și soțul ei împlinesc astăzi 10 de ani de la căsnicie. De ce au ales să renunțe la ideea unei petreceri?

Luminița Anghel, în vârstă de 53 de ani, este o femeie împlinită. Chiar dacă a trecut prin două divorțuri, aceasta spune că nu și-a pierdut niciodată speranța că va găsi acea persoană lângă care să rămână până la adânci bătrâneți. 


Artista și soțul ei împlinesc astăzi 10 ani de la căsnicie, dar au ales să stea retrași. Și-ar fi dorit tare mult să fie alături de prieteni, dar pandemia de Covid-19 le-a anulat planurile unei petreceri. Luminița Anghel a dezvăluit că a cumpărat un tort și sunt fericiți că se au unii pe alții. 


„Date fiind circumstanțele nu ne-am permis să organizam o petrecere foarte mare. Eu am foarte mulți prieteni din muzică, cântăreți, colaboratori, iar acum nu am avut posibilitatea să îi chem pe toți și am decis să facem o petrecere mică în familie. Am făcut un grătar, deși a fost rece, m-am dus dimineața să cumpăr un tort și am stat acasă, ne-am uitat la filme. 


La noi zilele de naștere țin trei zile, mai ales că noi am sărbătorit și 10 ani de căsătorie. În urmă cu 10 ani, ne-am căsătorit pe malul mării, atunci eram și însărcinată. De fiecare dată când este ziua mea de naștere sărbătorim și aniversarea noastră”, a declarat cântăreața la Antena Stars


Luminița Anghel a trecut prin momente grele în trecutul ei, dar ultimii 10 ani au fost cei mai fericiți și speciali de până acum. 


„Având în vedere experiențele din trecutul meu, în sensul că am mai fost căsătorită, aș putea spune că a treia încercare a fost cu noroc. Și el spune la fel, pentru că și la el a fost a treia căsătorie. Ne-am regăsit, trăim într-o armonie puternică, într-o liniște și pace extraordinară. 


Omul este în căutarea iubirii toată viata lui. Eu cred că orice om poate iubi și se poate îndrăgosti la orice vârstă și spun asta din propria mea experiență. Nu mi-am pierdut niciodată speranta și credința. Sunt un om foarte optimist, râd foarte mult și sunt veselă. Am avut și eu foarte multe încercări, dar m-am ridicat și am reușit sa depășesc și să privesc cu optimism zilele ce au urmat”, a mărturist artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel