Lumea filmului este în doliu. Paxton Whitehead, actorul din serialul „Friends”, s-a stins din viață, în urma unui accident

Data publicării:
Lumânare / Fotografie creată de Andreea Airinei, de la Pexels
Descriere foto: Lumânare / Fotografie creată de Andreea Airinei, de la Pexels

Fanii serialului „Friends” sunt în doliu, după ce actorul Paxton Whitehead s-a stins din viață. 

Paxton Whitehead, în vârstă de 85 de ani, și-a găsit sfârșitul în urma unui accident, pe 15 iunie 2023. Anunțul trist a fost făcut de către fiica sa, Alex Whitehead-Gordon, care a  dezvăluit și cauza decesului. 

Paxton Whitehead, actorul din serialul „Friends”, s-a stins din viață, în urma unui accident

Fiica actorului a mărturisit că tatăl său ar mai fi trăit mult și bine dacă nu s-ar fi accidentat. În urma căzăturii, actorul a avut parte de mai multe complicații, care i-au adus și sfârșitul. Fanii, dar și colegii de breaslă ai lui Paxton Whitehead, sunt distruși de durere și îl plâng pe marele actor. 

„Paxton Whitehead a murit: actorul de scenă care a jucat de asemenea Foil To Rodney Dangerfield cu Sally Kellerman și a revenit la „Mad About You died” avea 85 de ani”, a spus actrița Sybil Danning.

„Îmi pare foarte rău să aud de moartea lui Paxton Whitehead, care l-a jucat pe Sherlock Holmes pe scenă în The Crucifier of Blood din 1978-1979. El a fost probabil cel mai bine cunoscut publicului american din rolul său din Back to School (unde Rodney Dangerfielr a glumit: „Ascultă, Sherlock!”) și din numeroasele sale apariții din anii 1990, inclusiv Frasier, Caroline in the City, Ellen, 3rd. Rock from the Sun, The Drew Carey Show, Mad About You și Friends. Am avut ocazia să-l cunosc și să vorbesc cu el la cina anuală a lui Baker Street Irregulars în 2007. Frasier, Caroline in the City, Ellen, 3rd Rock from the Sun, The Drew Carey Show, Mad About You și Friends”, a spus actorul Scott Monty.

„Paxton Whitehead ne-a părăsit la vârsta de 85 de ani. Un actor genial, un regizor bun și un bărbat drăguț. Mi-a oferit unul dintre primele mele slujbe când aveam 22 de ani, regăsindu-l în producția din Vancouver Playhouse How the Other Half Loves și nu voi uita niciodată cât de mult m-a învățat. De asemenea, a fost un minunat director artistic al Festivalului Shaw și a prezentat un spectacol în Charley’s Aunt, care rămâne cel mai amuzant unul pe care l-am văzut vreodată.

Mi-a dat un sfat foarte valoros. Era un fanatic de bridge și – dorind să petreacă mai mult timp în fermecătoarea lui companie – am încercat să învăț jocul. După mai multe runde dezastruoase, m-a luat deoparte în liniște și a spus „Richard, dacă cineva, pe undeva, te întreabă vreodată dacă joci bridge, spune-le că nu faci”. Mulțumesc, Paxton, pentru asta și multe altele. Vei fi foarte dor de tine”, a spus Richard Ouzounain, jurnalist și director de teatru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel