Lucrurile pe care să NU le faci niciodată pe social media, dacă ești într-o relație. Vor duce la despărțire, avertizează experții

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Există câteva lucruri de la care trebuie să te abții în mediul online, dacă își dorești să ai o relație fericită.

Acum că ești într-o relație fericită și sănătoasă, vrei să spui lumii întregi cât de îndrăgostit ești, dar ai grijă. Există câteva reguli pe rețelele de socializare care trebuie respectate, pentru a vă asigura că lucrurile rămân așa, potrivit Yourtango.



Iată 10 lucruri pe care să NU le faci niciodată pe Facebook sau pe Instagram dacă ești într-o relație:


1. Nu ascunde lucruri de partenerul tău de viață

Dacă nu vrei ca partenerul tău să vadă cu cine discuți în mediul online, nu este un semn bun. Facebook nu ar trebui să fie o evadare secretă din relația ta, iar dacă partenerul îți află micile secrete, lucrurile s-ar putea să nu se termine deloc bine. Cel mai recomandat este să fii sincer și să îi comunici în momentul în care relația dintre voi nu mai funcționează cum trebuie.



2. Nu te împrieteni cu cineva despre care partenerul tău nu are o părere bună

Dacă partenerul tău nu se simte confortabil cu faptul că "apreciezi” fotografii ale fostului iubit sau că discuți online cu un coleg, respectă-i dorințele. Nu face nimic din ce ar putea să alimenteze nesiguranța sau să-ți facă partenerul să se simtă amenințat. Dacă nu ești în prezent prieten pe Facebook sau Instagram cu un fost iubit, nu este cazul să-l adaugi nici acum.



3. Nu păstra fotografii vechi cu foștii parteneri

Chiar dacă tu nu te întorci niciodată și nu te uiți la fotografiile vechi, unii dintre prietenii tăi ar putea să facă asta. Respectă-ți noua relație și șterge vechile amintiri online ale relațiilor trecute.



4. Nu îți schimba statutul de relație fără să vorbești cu partenerul tău

Statutul de relație trebuie discutat înainte de orice modificare online. Așteaptă până când este suficient de serios, astfel încât majoritatea prietenilor tăi să știe deja că te întâlnești cu cineva care merită să fie în atenția tuturor și care se poate transforma în ceva mai mult, pe viitor.



5. Nu nega relația

Dacă pe pagina ta de Facebook nu există nicio dovadă că ești într-o relație - nicio poză, niciun status sau link care să sugereze că sunteți atașați emoțional- și partenerul tău vrea să fie recunoscut, arată-i că ești mândru că ești cu el/ea și, în același timp, anunță-ți prietenii de pe Facebook care flirtează cu tine că anumite comportamente din online sunt acum oficial interzise, întrucât ești într-o relație oficială.



6. Nu-i adăuga prietenii sau familia ca "prieteni" înainte de a-i cunoaște

Acest lucru este pur și simplu înfiorător, întrucât s-ar putea crea un disconfort atât pentru tine, cât și pentru ceilalți. 



7. Nu face publice informații din intimitatea cuplului tău

Dacă ești într-o relație reală, poartă conversații reale. Caută rezolvarea conflictelor în persoană, nu  în mediul online - și mai ales nu pe un perete de Facebook. Nu folosiți rețelele de socializare ca un loc pentru a te descărca, a fi pasiv-agresiv sau a-ți umili partenerul. Niciodată  să nu faci această greșeală.



8. Nu-ți expune prea mult relația perfectă

Ești îndrăgostit. Asta e minunat. Dar folosește cu moderație termenii de afecțiune și statusurile "Am cel mai bun iubit din lume!". Nu-i înstrăina pe cei dragi sau nu-ți dori niicodată să afișezi imaginea perfectă în social media folosind platformele sociale strict ca o scuză pentru a te lăuda cu relația ta perfectă.



9. Nu posta poze picante

Nu încărca fotografii în bikini din vacanță și nu posta fotografii în mediul online abia după ce te-ai trezit. Păstrează un stil elegant. Respectă-ți partenerul, nu căuta să atragi atenția celorlalți cu poze sexy și statusuri provocatoare.



10. Nu trebuie să aveți un profil comun pe Facebook

Chiar dacă sunteți căsătoriți, toată chestia cu "2 devin 1″ nu se aplică la Facebook. Un vechi coleg de clasă ar putea dori să vă salute fără să se întrebe cu care dintre voi vorbește.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel