Lucrurile nebănuite la care sunt atenţi bărbaţii. Lidia Fecioru: "Ei văd şi simt când minţim"

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Taylor Deas-Melesh
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Taylor Deas-Melesh

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cele şapte lucruri nebănuite la care sunt atenţi bărbaţii.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cele şapte lucruri nebănuite la care sunt atenţi bărbaţii.

"Lumea spune că nu-i interesează pe bărbaţi. Că important este sufletul. Că poate să fie şi în trening. Greşit!

Expresia facială. Se uită la faţă. Frumuseţea are un atuu în plus. Când râdem, când mâncăm, când dormim. Ei sunt atenţi. 

Sunt lucruri care deranjează la un moment dat. Ele sunt apărute, dar ni se pare că parcă nu ne deranjează. Ele sunt ca o picătură care picură într-un pahar.

Mai avem chestia asta când ne supărăm şi strângem buzele. Sunt lucruri care ei le observă. Chiar dacă spunem că nu sunt supărate. Ei văd când minţim, după expresia feţei, a ochilor. Putem să ne ascundem cât am vrea.

Culorile pe care le purtăm. Fiecare culoare este asociată cu un simbol sau cum o stare. Sunt atenţi la cum ne îmbrăcăm. Acestea transmit nişte stări.

Reacţia unui bărbat când vede o femeie îmbrăcată într-o rochie roşie. Denotă pasiune, forţă şi al energiei puternice. Negru este un simbol al eleganţei şi stricteţei, dar şi al fragilităţii. 

Rozul este asociat cu feminitatea şi cu tandreţea. Albastru, culoarea hărniciei şi a fiabilităţii. Culorile arată starea de spirit. 

Conform studiilor, bărbaţii sunt cel mai mult atraşi de culoarea roşie. 

Bărbaţii mai sunt atraşi de femeile care cântă în duş, pentru că dă o stare de confort bărbatului. Scade nivelul de stres. O femei cântă în duş după o partidă de amor mişto.

Sunt atenţi la mesajele noastre. Dacă femeia foloseşte cuvintele "eu cred, eu simt, eu fac" el îşi dă seama că această femeie este foarte egoistă. 

Bărbaţii sunt atenţi la ce beau femeile. Dacă beau cot la cot cu ei sau beau un cocktail. Dacă bea mai multă cafea sau apă. Ştiu cam ce fel de om au în faţă, după băuturile pe care le comandă.

Se uită şi la cât de des bea femeia, dar şi la cât de mult. Dacă nu bem e şi mai bine. E cel mai fericit.

Mai este atent şi la cât mănânci. Dacă credem că facem impresie bună că ne comandăm la restaurant o sălătucă, e cea mai mare greşeală. Bărbaţii se uită la apetitul femeii. E un test. Ştie dacă acea femeie va găti", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel