Lucrezi de acasă? Iată câteva sfaturi importante pentru sănătatea ta

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Specialiștii transmit o serie de sfaturi de alimentație sănătoasă, dacă lucrați de acasă.

Cu pandemia în plină desfășurare, munca de acasă a devenit noua normă. S-ar putea să fi crezut că acum, dacă lucrezi de acasă, vei avea mai mult timp pentru a face mișcare și a mânca sănătos. Fără exces la gustările de birou, s-ar putea să renunți la obiceiurile alimentare nesănătoase. Dar, să recunoaștem, realitatea este departe de ceea ce credeai. Cu teleconferințe și întâlniri nesfârșite, s-ar putea să te trezești mâncând un pachet întreg de chips-uri sau poate mai multe.
Trebuie să fi auzit expresia că „ești  ce mănânci”. Menținerea în formă și sănătoasă depinde foarte mult de ceea ce consumi, motiv pentru care este important să ții sub control alimentația, mai ales când lucrezi de acasă. Nutriționistul Pooja Makhija a împărtășit câteva sfaturi de nutriție pentru a mânca și a rămâne sănătos. „Una dintre cele mai mari provocări cu care vă confruntați când lucrați de acasă este să vă mențineți alimentația sub control. Este esențial să vă asigurați că sănătatea dumneavoastră este monitorizată și că dieta nu este deraiată”, a spus ea.

Iată sfaturile de nutriție pentru cei care lucrează de acasă.

1. Majoritatea am aflat că a ne menține hidratați este cheia pentru a ne menține sănătatea sub control. Este obligatoriu să bei 8-12 pahare pe zi, deoarece acționează ca o potențială barieră în calea gustărilor inutile. Este un instrument secret care îmbunătățește dezvoltarea cognitivă și productivitatea. Monitorizați-vă aportul de apă setând mementouri pe oră sau beți o cană întreagă până la sfârșitul zilei pentru a satisface necesarul zilnic de lichide al corpului.

 

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel