Luciana Indre, dorință de Crăciun, după ce a învins cancerul: Sănătatea chiar e cel mai de preț dar, doar că îl prețuim doar când ajungem la momente de răscruce

Data publicării:
EXCLUSIV

Luciana Indre, prezentatoarea emisiunilor Sănătate cu stil și Minte sănătoasă în corp sănătos, de la PRIMA TV,  împărtășește cu cititorii Spectacola cele mai arzătoare dorințe de Crăciun. După un an plin de reușite, vedeta face bilanțul binecuvântărilor și își amintește cu nostalgie de sărbătorile din copilărie. 

SPECTACOLA: Cum te găsim în acest final de an?

Luciana Indre: Cu inima plină de recunoștință. S-au întâmplat multe lucruri frumoase în acest an și nu pot decât să fiu recunoscătoare pentru toate binecuvântările primite, pentru faptul că sunt sănătoasă, că iubesc și sunt iubită. Și bineînțeles pentru că și cei apropiați sunt bine și ne pregătim să întâmpinăm sărbătorile.

 

 

SPECTACOLA: Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numești cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare din acest an, care ar fi acelea?

Luciana Indre: Au fost multe momente de bucurie, dar cred că cele mai semnificative au fost cele în care primeam veștile bune de la medici, după noi analize și controale. Sănătatea chiar e cel mai de preț dar, doar că îl prețuim doar când ajungem la momente de răscruce. Totuși, o bucurie pe măsură, dar și surpriza anului aș putea să spun, este faptul că am trecut la statutul de femeie căsătorită.

 

SPECTACOLA: Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în noul an?

Luciana Indre: Îmi doresc să rămân sănătoasă și spun asta de câte ori mi se pune întrebarea asta. În rest, chiar cred că le putem face pe toate, eu am experimentat asta. Și dacă sunt sănătoasă, îmi propun să mă implic și să dezvoltăm proiectele trustului pe zona asta de sănătate. Și am deja în pregătire niște surprize, dar le dezvăluim la momentul potrivit.

 

 

SPECTACOLA: Dacă ar fi să premiezi o persoană din viața ta, pentru anul care tocmai se încheie, care ar fi aceea și de ce?

 

Luciana Indre: Pe tata. A fost alături de mine în cele mai grele momente, m-a înțeles și a trebuit să fie puternic și pentru mine și pentru el. A reușit și asta mi-a dat și mie încredere și speranță.

 

 

SPECTACOLA: I-ai scris Moșului în acest an? Care ar fi cea mai arzătoare dorință a ta de acest Crăciun?

 

Luciana Indre: Nu i-am scris, dar urmează. Vreau doar să îi mulțumesc că e iarăși Crăciunul, că sunt sănătoasă și că pot să-l sărbătoresc alături de soțul meu și de toți cei dragi.

 

SPECTACOLA: Cum vei petrece sărbătorile? Care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masa de Crăciun?

Luciana Indre: Ca în fiecare an, acasă în Maramureș, alături de familia mea. Din păcate, tradițiile s-au mai pierdut, chiar și în Maramureș, dar e important că reușim să ne adunăm de sărbători și încercăm să respectăm tradițiile de odinioară măcar prin bucatele pe care le pregătim. Evident, nu lipsesc sarmalele, produsele din porc, cozonacul.

 

SPECTACOLA: Într-un scenariu perfect, cine ți-ai dori să fie alături de tine la masa de Crăciun?

Luciana Indre: Mama. Ne lipsește mult, dar în același timp știu că e alături de noi și ne veghează de acolo, de sus. Trebuie să ne bucurăm de prezența părinților și a oamenilor dragi, dincolo de orice cadouri și lucruri materiale.

SPECTACOLA: Cum arăta Crăciunul copilăriei, ce îți lipsește cel mai mult de atunci și ce ai păstrat și astăzi?

Luciana Indre: Sunt multe amintiri frumoase, pornind de la colinde. Eram copii și făceam repetiții toată luna decembrie pentru seara de Crăciun, erau zăpezile până la brâu și abia mergeam prin nămeți după dulciuri, iar gustul mâncărurilor au rămas impregnate. Recunosc că sunt nostalgică și caut mereu gustul copilăriei, așa că încerc să îmi procur cele mai multe dintre alimente și dulciuri de la țară, unde știu că sunt naturale și gustoase.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel