Lucian Viziru vrea să se căsătorească, din nou, anul acesta. Actorul și-a schimbat radical viața: ''Vreau să mă însor cu aceeași femeie''

Data publicării:
Lucian Viziru, foto Instagram
Descriere foto: Lucian Viziru, foto Instagram

Lucian Viziru are planuri mari anul acesta. Actorul vrea să se căsătorească din nou.

Deși a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, Lucian Viziru a rămas unul dintre cei mai apreciați actori din România, dar și cel mai râvnit bărbat. Acesta a frânt inimile multor domnișoare, odată cu rolurile sale din celebrele telenovele românești, însă cea care i-a câștigat inima a fost Ema, colega lui de liceu.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, iar în 2010 s-au și căsătorit. Aceștia au devenit și părinți, după ce Ema l-a adus pe lume pe băiețelul lor, Mihai. Aceștia au avut parte de o nuntă de vis, iar nașii au fost antrenorul Marius Lăcătuș și soția sa.

Deși au trecut 11 ani de atunci, Lucian Viziru are, din nou, planuri de nuntă. Acesta a declarat că anul acesta, în luna august, vrea să sărbătorească așa cum se cuvine anii petrecuți alături de Ema, în calitate de soț și soție.

''Nu am mai fost în țară de patru ani, din păcate, sper să reușim să ajungem în august. Ne-am propus să facem și nuntă, că nu am putut să facem anul trecut. Poate ne iese anul acesta și poate că voi putea să mă însor, din nou, cu aceeași femeie, după zece ani. Nu știu cum facem noi să rezistăm, dar uite că ne iese'', a spus Lucian Viziru la Vorbește Lumea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel