Lucian Viziru și familia lui se mută în România. De ce a luat actorul această decizie radicală

Data publicării:
Lucian Viziru, foto Instagram
Descriere foto: Lucian Viziru, foto Instagram

Lucian Viziru și familia lui se vor muta în România definitiv. Actorul a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie radicală.

Deși a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, Lucian Viziru a rămas unul dintre cei mai apreciați actori din România, dar și cel mai râvnit bărbat. Acesta a frânt inimile multor domnișoare, odată cu rolurile sale din celebrele telenovele românești, însă cea care i-a câștigat inima a fost Ema, colega lui de liceu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, iar în 2010 s-au și căsătorit. Aceștia au devenit și părinți, după ce Ema l-a adus pe lume pe băiețelul lor, Mihai.

Ulterior, Lucian Viziru a decis să își ia familia și să se mute în Germania, acolo unde a devenit antrenor de tenis. Deși părea că duce o viață liniștită printre străini se pare că fratele lui Augustin Viziru s-a săturat de viața din străinătate și a decis să revină în România.

Actorul  a declarat că are mai multe planuri de viitor și nu exclude posibilitatea de a reveni pe micile ecrane.

„Deocamdată eu trebuie să-mi termin socotelile în Germania, cât mai repede cu putinţă, şi să văd ce fac aici. Deşi am spus-o de mai multe ori pe Internet, că nu se ştie niciodată dacă o să mai revin în televiziune. În muzică, dacă nu eşti Frank Sinatra şi Mick Jagger, să te fâţâi pe scenă la 45 de ani mi se pare un pic deplasat. La 20 de ani mergea, actoria mai merge, dar cu cântatul… nici nu sunt o mare voce”, a declarat Lucian Viziru, la Kanal D.

 

Augustin Viziru, adevărul despre relația cu fratele său, Lucian Viziru

 

Augustin și Lucian Viziru erau, cândva, doi frați ce apăreau mai mereu împreună în lumina reflectoarelor. De o bună perioadă de timp, cei doi au luat-o pe căi separate, iar fanii s-au întrebat cum este relația dintre cei doi acum. Augustin Viziru a decis să facă lumină și să dezvăluie cum se înțelege cu fratele său, după ce Lucian Viziru s-a stabilit în Germania cu familia lui, iar acesta a rămas în țară.

Augustin Viziru a mărturisit că relația dintre el și fratele lui nu a fost foarte strânsă niciodată, însă nu ar accepta să audă vorbe urâte la adresa lui. Totodată, a punctat faptul că în primul sezon la ”Ferma” fratele său a fost motivația care l-a făcut să dea tot ce are mai bun.

„Eu și fratele meu nu am avut o relație de frați care să petreacă timp non-stop unul cu celălalt, dar, dacă spui ceva de el, te-ai nenorocit! În primul sezon, el a fost motivul principal pentru care am fost aproape de câștig (n.r. – la «Ferma»). După ce a intrat, pe parcurs, și ceilalți s-au dat la el, am decis să îi elimin pe rând. Au devenit scopul meu în viață și, până nu i-am adus unde am vrut eu, nu m-am lăsat. Îmi iubesc foarte mult fratele, familia și cred că este cel mai important lucru în viață. Fără familie, degeaba câștigi Oscar sau la Loto, nu ai valoare”, a declarat actorul pentru Viva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel