Lucian Viziru, primele declarații după ce a fost externat din spital: „Nu vreau să mor să nu îmi văd copilul la majorat”

Data publicării:
Lucian Viziru, captură VIDEO YOUTUBE
Descriere foto: Lucian Viziru, captură VIDEO YOUTUBE

Lucian Viziru și-a petrecut seara de Revelion la spital după ce a fost suspect de un infarct. Cum se simte actorul după ce a fost externat?

Lucian Viziru a ajuns de urgență la spital chiar în seara de Revelion după ce s-a simțit foarte rău și a crezut că suferă un infarct. Actorul a stat internat în Spitalul Floreasca, din Capitală, iar medicii i-au făcut mai multe investigații pentru a afla ce a pățit de fapt. Lucian Viziru a fost externat din spital dar spune că încă nu se știe dacă a fost un infarct sau nu. 


Actorul așteaptă rezultatele dar spune că s-a temut pentru viața lui. Lucian Viziru a recunoscut că fuma înainte de acest episod jumătate de pachet de țigări pe zi. Artistul a mărturisit că nu a mai fumat de două zile și speră să poată renunța la acest viciu, măcar de dragul familiei. 


„Nu știu nici eu exact. Trebuie să mai fac niște investigații. Se poate sa fi fost infarct, o miocardită sau o angină vasospastică. Apropo este o afecțiune de care suferă în general femeile și eu pe asta pariez. Acum am tratament. Inima mea arată bine, m-au ținut sub supraveghere, mi-au făcut 70 de ecografii, ECG-uri, m-au înțepat peste tot, s-au ocupat foarte bine. Mi-au spus că in momentul ăsta sunt ok, trebuie să am grijă ce mănânc, ce beau și trebuie să vedem dacă au rămas anumite leziuni, dacă a fost infarct.

 
A cam fost (n.r. un moment de cumpănă). Nu vreau să mor să nu îmi văd copilul la majorat sau să nu-mi văd nepoții sau să nu am ocazia să mă bucur de soția mea cât suntem tineri. Ar fi păcat, mai am lucruri de făcut. Fumam jumate de pachet pe zi și în momentul ăsta mi-am propus să renunț la țigări. Nu am fumat de două zile și să vedem dacă îmi iese în continuare și sunt convins că este mai important să îmi văd copilul mare și să mă bucur de familie decât să fumez ca prostul”, a spus Lucian Viziru, invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. 

 

Lucian Viziru a decis să se întoarcă în România

 

Deși a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, Lucian Viziru a rămas unul dintre cei mai apreciați actori din România, dar și cel mai râvnit bărbat. Acesta a frânt inimile multor domnișoare, odată cu rolurile sale din celebrele telenovele românești, însă cea care i-a câștigat inima a fost Ema, colega lui de liceu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, iar în 2010 s-au și căsătorit. Aceștia au devenit și părinți, după ce Ema l-a adus pe lume pe băiețelul lor, Mihai.


Ulterior, Lucian Viziru a decis să își ia familia și să se mute în Germania, acolo unde a devenit antrenor de tenis. Deși părea că duce o viață liniștită printre străini se pare că fratele lui Augustin Viziru s-a săturat de viața din străinătate și a decis să revină în România.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel