Lucian Viziru, despre restricțiile din Germania: „Nu ai voie să ieși din casă decât cu un motiv întemeiat”

Data publicării:
Lucian Viziru, foto Instagram
Descriere foto: Lucian Viziru, foto Instagram

Lucian Viziru s-a mutat în Germania în urmă cu 7 ani. Actorul a lăsat celebritatea pentru viața de familie.

În urmă cu 7 ani, Lucian Viziru lăsa România pentru Germania. Actorul s-a mutat acolo împreună cu familia sa și lucrează ca antrenor de tenis. Unul dintre motivele pentru care a luat această decizie este și dorința acestuia ca fiul său să aibă parte de o educație nemțească.


În această perioadă, când întreaga lume este afectată de pandemia de coronavirus și peste tot se vorbește despre restricții, actorul a dezvăluit ce măsuri au luat autoritățile în zona în care locuiește.  Acesta spune că regulile sunt extrem de stricte și că nimeni nu are voie să iasă din casă, fără un motiv bine întemeiat. 


„În landul nostru sunt destul de dure. Nu este deschis nimic cu excepția magazinelor esențiale (farmacii, supermarket, benzinării, bănci). Teoretic, nu ai voie să ieși din casă decât cu un motiv întemeiat.

Mers la serviciu, spital, alergat sau plimbat câinele etc. La ora 20:00 se dă stingerea. Masca este obligatorie în toate spațiile închise, iar în exterior doar acolo unde nu se poate păstra distanțarea socială de 1,5 m (piețe, parcuri etc).

Întâlnirile sunt limitate la o singură persoană din afara familiei. Copiii sub 14 ani nu se socotesc. Și toate acestea la o rată de incidență de 1/1000, da? Nu ca în București, de 7/1000, și lumea vrea mall-uri și gym-uri', a declarat Lucian Viziru, conform click.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel