Lucian Viziru, despre condițiile din spital. Ce mâncare a primit artistul: „Am primit astăzi o supă. Fără sare, fără piper”

Data publicării:

Lucian Viziru se află internat în Spitalul Floreasca, din Capitală. Ce spune artistul despre condițiile de acolo?

Lucian Viziru a ajuns de urgență la spital pe data de 31 de decembrie cu suspiciune de infarct. Artistul se află internat acum în Spitalul Floreasca, din Capitală. 


Într-un videoclip postat pe YouTube, Lucian Viziru le-a arătat fanilor condițiile din spital, dar și ce mâncare primește.


Artistul a fost trecut pe regim alimentar fără sare, iar soția lui s-a conformat și i-a trimis acestuia alimente sănătoase. Lucian Viziru spune că nu are televizor dar poate sta pe laptopul lui și pe telefon. 


„Am primit astăzi o supă. Fără sare, fără piper. Și astăzi la prânz am primit un pilaf, care nu arată rău, o jumătate de pulpă de pui. Dar cu siguranță nu are sare. Asta mi-a gătit soția mea, Ema. Și astea sunt legume la grătar, tot cu pilaf de ăsta, mi-a trimis aici supă de legume, very nice. Asta am primit acum: mămăligă cu brânză și smântănă. Și un iaurt, ceai fără zahăr, bineînțeles. Nu am televizor, am în schimb telefonul, am și laptopul ca să montez materialul, dacă mă simt bine”, a spus Lucian Viziru pe Youtube. 

 


Lucian Viziru le-a dezvăluit fanilor și care au fost simptomele pentru care a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. 


„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos. Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima mi-au ieșit negative. A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive. Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul. Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă. E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a mai spus actorul. 


Lucian Viziru a decis să se întoarcă în România


Deși a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, Lucian Viziru a rămas unul dintre cei mai apreciați actori din România, dar și cel mai râvnit bărbat. Acesta a frânt inimile multor domnișoare, odată cu rolurile sale din celebrele telenovele românești, însă cea care i-a câștigat inima a fost Ema, colega lui de liceu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, iar în 2010 s-au și căsătorit. Aceștia au devenit și părinți, după ce Ema l-a adus pe lume pe băiețelul lor, Mihai.


Ulterior, Lucian Viziru a decis să își ia familia și să se mute în Germania, acolo unde a devenit antrenor de tenis. Deși părea că duce o viață liniștită printre străini se pare că fratele lui Augustin Viziru s-a săturat de viața din străinătate și a decis să revină în România.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel