Lucian Mîndruță, motivul pentru care s-a lăsat de alcool: „De vreo 7-8 ani nu mai beau deloc”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lucian Mîndruță, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Lucian Mîndruță, facebook

Lucian Mîndruță a dezvăluit motivul pentru care a renunțat complet la alcool. 

Lucian Mîndruță este un cunoscut om de televiziune. Acesta a fost director la Ziarul Financiar (2000 - 2003), producător și moderator la „Profeții despre trecut” (1997 - 2003), un talk-show politic la Pro TV, cu Silviu Brucan. A lucrat ca prezentator la televiziuni ca: SOTI (1992 - 1993), Tele 7ABC (1994 - 1995) și Pro TV (1996 - 1999). A fost prezentator alături de Alessandra Stoicescu al „Observatorului de la Ora 19” de la postul Antena 1 între 2003 și 2010, potrivit Wikipedia.

Lucian Mîndruță a renunțat la alcool

Recent, omul de televiziune a declarat că i-a fost greu în momentul în care a renunțat la alcool, deoarece „alternativele erau puține”.

„La început a fost greu, mai ales la mesele de sărbători, la petreceri… și mai ales pentru că alternativele erau puține. Azi, berea fără alcool a ajuns o opțiune decentă, nu mai e sucul acela acidulat și dulce de la început. Are chiar gust de bere, așa cum mi-o aduc aminte”, a scris jurnalistul pe pagina sa Facebook.

Motivul pentru care Lucian Mîndruță a renunțat la alcool

Lucian Mîndruță a declarat că a renunțat la alcool, după ce tatăl său a decedat din cauza unei boli legate de consumul de alcool. 

„De vreo 7-8 ani nu mai beau alcool deloc. Cu nicio ocazie, niciodată. N-a fost o chestie legată de vreo problemă personală. Doar că mi-am văzut tatăl murind de o boală legată tocmai de consumul de alcool și mi-am zis că asta nu trebuie să mi se întâmple și mie”, a precizat Mîndruță pe rețeaua de socializare.

Lucian Mîndruță, despre cariera în televiziune și familie

Înaintea aniversării fiului celui mic, pe 26 mai, jurnalistul Lucian Mândruță a anunțat că acesta urmează să devină major și a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

Lucian Mândruță a făcut și un bilanț al anilor dedicați carierei și a constatat că după atâția ani de muncă s-a ales cu o casă și o mașină.


"Mâine e ultima zi în care mai am copii. Pentru că poimâine cel mai mic face 18 ani.

Și nimeni nu mi-a spus că vor fi cei mai grăbiți 18 ani din viață mea.

Am acasă o casetă cu nașterea ultimului. Dar nu e nevoie să dau play. Îmi aduc aminte perfect degetele roz și lungi, și figura lui uimită, poate chiar mai uimită decât a mea.

V-o pot povești pe ore și minute. A fost ieri. Și totuși, s-a întâmplat acum 18 ani.Și nimeni nu mi-a spus, nimeni nu m-a prevenit: vezi că și dacă le citești povești și dacă ești la slujba în vremea asta, ei tot vor crește. Tot se vor face mari.

Eu am fost la job în acești ani ai poveștilor. Am citit știri pentru popor în loc să le citesc lor. A fost cea mai proastă afacere din viață mea. M-am ales din jobul ăla cu o casă și-o mășină care acum ruginește încet-încet.


N-a meritat. Amintirile țin cu mult mai bine. Sunt mult mai hrănitoare pentru suflet.

Noroc că ei sunt mari și bine.

Doar eu nu sunt. Și nimeni nu mi-a spus că povestea citită copiilor nu e doar amintirea lor, e și a ta.

Și îmi lipsește teribil.

Și seara, când mă uit la televizor și văd prezentatori de 30 ani cu copii acasă vorbind la 9, la 10, la 11 în noapte, îmi vine să-i sun după și să le spun:

Băi, nu merită!

Singură glorie care rămâne e aia de părinte.

Singură celebritate care merită efortul e aceea de a fi cunoscut mai bine de copiii tăi...", a scris Lucian Mîndruță pe Facebook.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel