Lucian Mîndruță a ajuns la spital, din cauza COVID-19: „Nu mai puteam de durere”

Data publicării:

Lucian Mîndruță a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a infectat cu COVID-19. 

Lucian Mîndruță este infectat cu SARS-CoV-2. Omul de televiziune a făcut anunțul miercuri, pe rețelele de socializare. Ulterior, acesta a anunțat că a ajuns la spital, din cauza unei dureri de cap insuportabile. 


„Nu mi s-a mai întâmplat niciodată că o boală să vină peste mine așa că asta, că un buldozer.
Ieri la prânz eram ok. Niciun simptom. Am filmat un vlog cu Silviu Petcu, am făcut emisiunea… și pe la finalul ei am rămas fără voce. Așa, dintr-o dată.
Am dat cu tantrum verde și-am zis că trece. Și peste noapte, bum! Febra, durere de cap cumplită (asta e cea mai rea chestie), frisoane, tot tacâmul.
Am ajuns la spitalul Marius Nasta până la urmă, azi după-amiază, unde am stat până acum o jumătate de ora, căci nu mai puteam de durere. 
Acolo perfuzii, analize…..
În fine, vestea bună e că plămânul e nu afectat. Vestea proastă e că va dura ceva. Am plecat acasă cu tratament și sfatul să nu am așteptări prea mari, că durerea de cap va trece greu.
Am reușit totuși să mă concentrez la textul asta, ajuns înapoi acasă. Și să va mulțumesc din nou pentru grijă. M-a mișcat tare.
Și da, mai merită purtată masca un pic în aglomerație!”, a anunțat Lucian Mîndruță pe Facebook. 

 

Mesaj de pe patul de spital

 

Omul de televiziune și-a ținut fanii la curent cu starea sa de sănătate, chiar și în momentele petrecute în spital. 

„Mulțumesc tuturor de gândurile bune. Din păcate nu pot răspunde la fiecare mesaj, doare capul de nu pot să țin ochii deschiși! Dar au grijă de mine la Marius Nasta. Avantajul de a face covid ultimul: suntem doar doi pacienți”, a transmis omul de televiziune. 

 

 

Lucian Mîndruță a renunțat la alcool


Recent, omul de televiziune a declarat că i-a fost greu în momentul în care a renunțat la alcool, deoarece „alternativele erau puține”.

„La început a fost greu, mai ales la mesele de sărbători, la petreceri… și mai ales pentru că alternativele erau puține. Azi, berea fără alcool a ajuns o opțiune decentă, nu mai e sucul acela acidulat și dulce de la început. Are chiar gust de bere, așa cum mi-o aduc aminte”, a scris jurnalistul pe pagina sa Facebook.

Motivul pentru care Lucian Mîndruță a renunțat la alcool


Lucian Mîndruță a declarat că a renunțat la alcool, după ce tatăl său a decedat din cauza unei boli legate de consumul de alcool. 

„De vreo 7-8 ani nu mai beau alcool deloc. Cu nicio ocazie, niciodată. N-a fost o chestie legată de vreo problemă personală. Doar că mi-am văzut tatăl murind de o boală legată tocmai de consumul de alcool și mi-am zis că asta nu trebuie să mi se întâmple și mie”, a precizat Mîndruță pe rețeaua de socializare.

Lucian Mîndruță, despre cariera în televiziune și familie


Înaintea aniversării fiului celui mic, pe 26 mai, jurnalistul Lucian Mândruță a anunțat că acesta urmează să devină major și a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

Lucian Mândruță a făcut și un bilanț al anilor dedicați carierei și a constatat că după atâția ani de muncă s-a ales cu o casă și o mașină.


"Mâine e ultima zi în care mai am copii. Pentru că poimâine cel mai mic face 18 ani.

Și nimeni nu mi-a spus că vor fi cei mai grăbiți 18 ani din viață mea.

Am acasă o casetă cu nașterea ultimului. Dar nu e nevoie să dau play. Îmi aduc aminte perfect degetele roz și lungi, și figura lui uimită, poate chiar mai uimită decât a mea.

V-o pot povești pe ore și minute. A fost ieri. Și totuși, s-a întâmplat acum 18 ani.Și nimeni nu mi-a spus, nimeni nu m-a prevenit: vezi că și dacă le citești povești și dacă ești la slujba în vremea asta, ei tot vor crește. Tot se vor face mari.

Eu am fost la job în acești ani ai poveștilor. Am citit știri pentru popor în loc să le citesc lor. A fost cea mai proastă afacere din viață mea. M-am ales din jobul ăla cu o casă și-o mășină care acum ruginește încet-încet.


N-a meritat. Amintirile țin cu mult mai bine. Sunt mult mai hrănitoare pentru suflet.

Noroc că ei sunt mari și bine.

Doar eu nu sunt. Și nimeni nu mi-a spus că povestea citită copiilor nu e doar amintirea lor, e și a ta.

Și îmi lipsește teribil.

Și seara, când mă uit la televizor și văd prezentatori de 30 ani cu copii acasă vorbind la 9, la 10, la 11 în noapte, îmi vine să-i sun după și să le spun:

Băi, nu merită!

Singură glorie care rămâne e aia de părinte.

Singură celebritate care merită efortul e aceea de a fi cunoscut mai bine de copiii tăi...", a scris Lucian Mîndruță pe FacebookGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel