Lucian Ionescu s-a stins din viață. Impresarul vedetelor a fost răpus de infecția cu virusul SARS-COV-2

Data publicării:
Lucian Ionescu, facebook
Descriere foto: Lucian Ionescu, facebook

Lucian Ionescu s-a stins din viață, după ce a fost infectat cu virusul  SARS-COV-2. "Impresarul vedetelor", așa cum era cunoscut în lumea mondenă, fusese internat în stare gravă la spital, acolo unde a pierdut lupta la viață.

Anunțul trist a fost făcut chiar de fiul impresarului, pe rețelele de socializare. Acesta și-a găsit cu greu cuvintele pentru a anunța că una dintre cele mai dragi persoane din viața lui s-a stins din viață. Printre rândurile pline de durere scrise în memoria tatălui său, fiul lui Lucian Ionescu și-a rugat apropiații să spună o rugăciune pentru sufletul tatălui său.

“(…). Acesta nu este Lucian, ci este fiul sau. Aș vrea să vă spun că tatăl meu, Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și, cu siguranță, a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să vă rog să vă rugați pentru sufletul său, dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună” , a scris fiul lui Lucian Ionescu pe rețelele de socializare.

Lucian Ionescu fusese internat în stare gravă la Spitalul Clinic “Dr. Ion Cantacuzino”, acolo unde a avut mai multe complicații din cauza faptului ca suferea de obezitate și avea diabet de ani buni.

Fiica impresarului, sfâșiată de durere 

Anne-Marie, fiica impresarului, a postat și ea un mesaj dureros în memoria tatălui său.

“Vreau doar să știi că ești în sufletul meu și că o să te iubesc toată viață mea! Dumnezeu să te primească în ceruri, acolo unde îți este locul! Dumnezeu să te ierte, tată! Sufletul meu și inima mea ! Doare atât de tare, încât efectiv nu știu ce să fac să te aduc înapoi!”, a scris Anne-Marie pe rețelele de socializare.

Lucian Ionescu a fost impresarul a numeroase vedete din showbiz-ul românesc precum Andra, Andreea Bălan, Elena Cârstea etc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel