Luca Reghecampf, totul despre Anamaria Prodan. Cum se înțelege primul fiu al lui Lurențiu Reghecampf cu impresara

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, a dezvăluit ce relație are cu Anamaria Prodan.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurețiu Reghecampf a luat în surprindere pe toată lumea. Deși Anamaria Prodan a continuat să susțină că lucrurile merg foarte bine între ea și soțul ei, recent, impresara a recunoscut că ea și Laurențiu Reghecampf sunt în curs de divorț. Învitată în cadrul unei emisiuni TV, impresara a vorbit și despre Luca, primul copil al antrenorului. Aceasta a mărturisit că relația dintre ea și Luca este foarte strânsă și l-a considerat întotdeauna fiul ei, fără vreo diferență.

 Impresara a spus că i-a cumpărat o mașină scumpă lui Luca și că l-a tratat mereu ca fiul ei. Recent, Anamaria Prodan a lansat două cărți, iar într-una dintre ele, Luca, fiul lui Lurențiu Reghecampf și al Marianei Pfeiffer a vorbit  despre relația pe care o are cu impresara. Acesta a mărturisit că a considerat-o întotdeauna mama lui și că au o relație foarte strânsă.

”Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este mesajul scris în cartea Anamariei Prodan.

 

Anamaria Prodan îi dedică noua carte lui Laurențiu Reghecampf

 

Într-un interviu pentru Antena Stars, vedeta vorbește despre divorțul de Laurențiu Reghecampf, tatăl fiului ei, care a fost și el o inspirație pentru această carte. Vedeta relatează în noul volum o serie de întâmplări, de la începutul relației cu antrenorul de fotbal. Mai mult, în ciuda scandalului în care sunt implicați în prezent, Anamaria Prodan spune că îi va fi mereu alături lui Reghe.

”În această carte sunt începuturile mele, capitolul cel mai frumos din această carte îi este dedicat fostului meu soț, este un omagiu adus lui, adus iubirii în care eu am crezut foarte tare și este o mulțumire pentru că mi-a dăruit un copil. Eu întotdeauna o să-i fiu lui alături, el știa asta, dacă-mi va cere ajutorul eu și copiii mei o să-l ridicăm. Până am reușit să înțelegem exact despre ce este vorba și să nu cerem mai mult decât ceea ce se poate, da, am fost siderați toți, sunt lucruri urâte pe care eu și copiii mei au decis să le îngropăm. L-am iertat de mult, eu am învățat să iert”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel