Lovitură pentru Anna Lesko. George Piștereanu a dat cărțile pe față: ”Oamenii au văzut cine este cu adevărat”

Data publicării:
George Pisterenu, foto instagram
Descriere foto: George Pisterenu, foto instagram

George Piștereanu a vorbit despre strategia pe care a avut-o pentru Elena și Anna Lesko

De când s-a întors în FERMĂ, George Piștereanu a avut două ținte pentru eliminare: Elena și Anna Lesko. Ferma este un joc de strategie, însă nu doar duelurile contează în această competiție  ci și atitudinea concurenților față de responsabilitățile din FERMĂ. 

Potrivit Protv, George Piștereanu a sunat-o pe Elena să își ceară scuze, însă Elena nu l-a crezut, moment în care acesta a decis să vină la emisiunea ”La Măruță”, pentru a-și arăta regretele în public. 

”Așa cum am spus și mai devreme, FERMA este un joc de strategie. Elena a dorit să fie tratată ca un concurent, ea este o competitoare foarte puternică, probele sunt pentru toată lumea. Pentru că ea a dorit să fie tratată așa, noi am considerat-o așa, ca un concurent. Eu nu m-am mai gândit că această strategie nu o va afecta atât de mult, de aceea eu mi-am dorit să îmi cer scuze, în public, față de Elena. Înțeleg că a trecut și prin momente dificile, erau emoțiile de la finală, lanțul jocului se strângea de la o ediție la alta. Pe ea a afectat-o aceaste strategii pe care eu le-am făcut, și este normal să îmi cer scuze față de ea. Am vrut să îmi cer scuze public, deoarce când am sunat-o mi s-a părut că nu mă crede. Eu sunt extrem de glumeț. Sunt vinovat și nu mi se pare normal să aduc o fată în starea aceasta”, a spus actorul potrivit Protv. 

Însă, în ceea ce o privește pe Anna Lesko, lucrurile nu stau la fel. Acesta consideră, ca Anna Lesko a jucat teatru în tot acest concurs, iar acum nu face decât să plătească pentru greșeli și comportament. 

”Toată lumea m-a întrebat de ce i-am manipulat pe ceilalți concurenți, în legătură cu eliminarea Annei Lesko.  Eu nu am manipulat pe nimeni să o de-a afară pe Anna Lesko. Oamenii au ajuns acasă și au văzut cine este cu adevărat Anna Lesko”, a spus George Piștereanu, potrivit Protv. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel