Lovitură dură pentru George Burcea. Toate editurile refuză să își asocieze numele cu actorul

Data publicării:
George Burcea, captura foto Youtube/ sursa theXclusive
Descriere foto: George Burcea, captura foto Youtube/ sursa theXclusive

George Burcea este protagonistul unui scandal de proporții după ce a fost acuzat că a instigat la violență domestică. Ulterior, cartea actorului pe care tocmai o lansase a fost retrasă de pe piață, iar acum George Burcea a primit o nouă lovitură.

Recent, George Burcea a izbucnit pe rețelele de spocializare. Totul a pornit de la comentariile unei urmăritoare care l-a văzut pe actor la cratiță. Ulterior, George Burcea a avut o ieșire nervoasă și a început să instige la violență domestică.

„Consider că violența domestică afectează sute de mii de femei din România, dar totuși un procent mare din acest număr sunt «OK» cu faptul că bărbații le bat. Eu am scris această carte, am făcut campanii, fac film și m-am implicat în proiecte împotriva violenței pentru a ajuta femeile, nu pentru a ajuta nenorociții care bat nevestele acasă.

Totuși… se pare că multora le place bătaia. Și nu ca instigare… dar fraților, dacă lor le place mai mult un bărbat care le bate, decât unul care ajută în casă, dați-le ce merită, brooooo. Că merg pe sistemul comunist /prost / tâmpit /- înseamnă că merită.

Băi fetelor, băi femeilor, eu lupt cu voi, eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste și nu știu…înțelegerea cuplului și voi mă jigniți că eu gătesc?

Păi fetelor, sincer vă spun, și închid cu lucrul ăsta, vă doresc să aveți bărbați care în momentul când vin de la muncă, să vă ia la palme! Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele, bunicul”, a spus George Burcea nervos.

 

Ulterior, Editura Hyperliteratura a decis retragerea de pe piață a cărții, „Scrisoare către Ceaușescu”, scrisă de George Burcea. Directorul editurii l-a criticat dur pe actor după ce a auzit declarațiile acestuia.

„M-am crucit (nu, nu exagerez, m-am crucit de câteva ori în fața monitorului, nu e nicio scoatere din context, nu e niciun politically correctness exagerat…). Că dacă el, care a scris o carte împotriva violenței domestice și e un bărbat model (citez și sunt uluit), și este jignit că mai și gătește, atunci dacă femeilor nu le place un astfel de individ, concluzia e că le place bătaia? Nici nu mă pot coborî la nivelul la care să comentez așa ceva, pur și simplu”, a spus Andrei Ruse pe contul său de Facebook.

Din nefericire pentru actor,  nicio altă editură nu-și dorește să-i republice romanul. Potrivit  CANCAN.RO  mai multe edituri din Moldova, zona în care actorul a crescut, au refuzat să colaboreze cu acesta. Nu vor să se asocieze cu George Burcea în acest context și preferă să se țină departe de scandaluri mediatice.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel