Louise Redknapp: ” Nu cred că voi putea avea vreodată iubit”

Louise Redjnapp, foto instagram
Descriere foto: Louise Redjnapp, foto instagram

Dragostea este uneori cu dus și întors. Iar când vine vorba de despărțire, sentimentul de tristețe și de dezamagire te însoțește aproape toată viața. 

Louise Redknapp a dezvăluit  cât de greu i-a fost la prima întâlnire cu un bărbat, după ce vedeta a trecut printr-un divorț cu fostul ei soț, Jamie.  

Vorbind cu The Sun , ea a spus: „Nu cred că voi putea vreodată să am un iubit pentru că, în primul rând, copilul meu de 16 ani îmi spune tot timpul: toți pretedenții vor trece pe la mine.”

Între timp, Jamie se întâlnește în prezent cu modelul suedez Frida Andersson-Lourie, potrivit unor surse.

Fosta cântăreață Eternal a explicat, de asemenea, că nu se află într-un „loc uimitor”, adăugând: „Am încă atât de multe lupte zilnice pentru că nu știu dacă cineva trece vreodată peste un divorț după 20 de ani”. 

Cântăreața a luat o pauză de la carieră după nașterea fiilor săi, dar după ce s-a despărțit de sportiv a dezvăluit că a mai dat muzicii o șansă pentru că simțea că nu are „nimic de pierdut”. 

Referindu-se la divorțul ei de Jamie Redknapp în 2017, după 19 ani de căsătorie, ea a spus: „Presupun că a fost nevoie de ceva destul de mare pentru a se întâmpla în viața mea, să cred că nu mai am nimic de pierdut.  De parcă aș simți că aș fi pierdut atât de mult, oricum, care este demnitatea mea muzicală când am pierdut toate acestea ?  A fost nevoie de ceva trist și mare în viața mea pentru a-mi da curajul să spun, „oh, o să încerc, care este cel mai rău care se poate întâmpla?”.

Ea a adăugat: „Sunt mulțumită că am făcut-o și cred că am învățat la fel de bine că pot fi în continuare o mamă foarte bună și că totul este în regulă. Cred că mi-am spus atât de mult timp încât nu pot să le am pe toate. Poți pleca și poți lucra și poți fi afară din casă pentru o perioadă de timp fără a-ți lăsa copiii jos. Aproape că simțeam că nu le poți avea pe amândouă. Obișnuiam să cred că le poți avea pe amândouă doar dacă ești cu adevărat faimos și ești cu adevărat mare și mergi la turnee masive unde toată familia ta poate veni. Și, de fapt, nu, poți”, a spus ea potrivit dailymail.

Louise a fost membră a grupului de fete Eternal în 1993, dar a părăsit trupa în 1995 pentru a urma o carieră solo. Ea vânduse peste 5 milioane de discuri doar în Marea Britanie și 15 milioane în întreaga lume.  Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Dată: 27 oct, 07:35 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play