Lorena Balaci, fiica marelui fotbalist Ilie Balaci, la un pas să-și piardă fiul. Tânărul a stat cinci săptămâni în comă: „Doamne, nu mi-l lua!”

Data publicării:
Sursa foto: Lorena Balaci, captură YouTube, Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Sursa foto: Lorena Balaci, captură YouTube, Ameritat cu Nasrin

Loreana Balaci a trecut prin clipe de coșmar, după ce fiul său a fost la un pas de moarte. 

Lorena Balaci, fiica marelui fotbalist Ilie Balaci, și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care a marcat-o pe viață. Mai exact, Hristu, fiul său cel mare, a fost la un pas de moarte.  Tânărul a stat cinci săptămâni în comă și doar o minune putea să-l mai salveze. 

Lorena Balaci,  la un pas să-și piardă fiul

„Am avut o încercare anul trecut foarte mare. Cu Hristu. Nu vreau să vorbesc foarte mult. Am trecut-o, așa, ca pe un capitol din ăsta de experiență pur de viață. Experiență care nu că m-a adus aproape de Dumnezeu. Dacă mai trebuia Dumnezeu să-mi arate niște lucruri, mi le-a arătat.

A avut Hristu o problemă medicală. Cinci săptămâni de comă. Aproape mort. Și o revenire miraculoasă. Deci, o revenire fix de puterea lui Dumnezeu, de minunea lui Dumnezeu. Eu, de-a lungul timpului, chiar dacă nu par, eu sunt foarte apropiată de Dumnezeu. Eu țin post.

Nu sunt un om care să rupă ușile bisericilor, dar sunt un om care nu mă culc, indiferent de cât de târziu, până nu am rugăciunile mele și discuția mea cu Dumnezeu. Ce se întâmplă cu Hristu, în ziua de astăzi, este o minune de la Dumnezeu”, a spus Lorena Balaci în fața lui Ameri Nasrin. 

Lorena Balaci refuza să creadă că fiul său va muri

„Sunt încercări prin care trebuie să trecem. E necesar. Pentru că lucrurile astea ne fac mult mai puternici, chiar dacă sunt dureroase. A doua zi, după ce a intrat în comă, m-am dus, l-am văzut. Am ieșit de la Floreasca din spital și m-am uitat spre cer și atât am avut puterea să spun: ‘Doamne, nu mi-l lua!’. Din momentul ăla, cu toată ființa mea, cu toate celulele corpului meu, nici măcar o secundă nu mi-a trecut prin cap că aș putea să-l pierd. I-am zis lui Dumnezeu: ‘Lasă-mi-l, oricum ar fi. Îmi asum scaun cu rotile, tot, doar lasă-mi-l!’ Doctorii se uitau un pic la mine. Ziceau: ‘Săraca de ea. Cred că a luat-o puțin rara’. Chiar Hristu mă întreba zilele trecute, ‘Bă, dar tu ai vreun moment în care am crezut că o să mor?’”, a povestit fiica lui Ilie Balaci.

Ce a declanșat coma lui Hristu Trică

Lorena Balaci a povestit că fiul său a început să se simtă rău, după ce a fost infectat cu COVID-19.

„O să fie un film treaba asta. Hristu o să facă un film, de asta nu vreau să vorbesc foarte mult. A început de la Covid. O boală post virală. A început de la Covid- luat în râs de unii. Pentru prima dată, a fost diagnosticat în februarie 2022 cu Covid. Eu n-am avut. Eu sunt vaccinată. Pe data de 5 mai, s-au declanșat niște abcese cerebrale. Într-o zi n-a mai putut să se trezească.

El stă cu Letiția, cu iubita lui. M-a sunat Letiția, am chemat Salvarea. Am plecat imediat din Colentina. Ei stau Dorobanți. A venit Salvarea, l-a dus la spital. I-au făcut un CT. Asta după ce șase ore am așteptat testele toxicologice. 

La CT s-au văzut două formațiuni pe creier. A doua zi, la RMN, s-au văzut mai multe formațiuni. Nu mai avusese niciun alt virus în corp decât cel de la Covid”, a povestit Lorena Balaci.

„Vorbeam cu el. Îi spuneam povești”

„În mintea era așa. Sindrom de burnout, pentru că el muncea foarte mult. Era angajat la Teatrul Național din Brașov. Nu avea o viață simplă acolo. Mai juca în niște piese în București. Era și la anul I de master. Făcea naveta.

Gradul lui de extenuare era destul de ridicat. În primă fază, când l-am văzut cum era, am crezut că e vorba de o meningită. Pentru că l-am întrebat dacă îl deranjează lumina. Mă duceam țintit la cerebral. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă.

Inițial, nu au știut ce este, până i s-a pus un diagnostic concret. Boala asta pe care el a dezvoltat-o se numește ADEM. Medicii era neputincioși și rezervați. A avut parte de niște neurologi extraordinari de buni. Era și o comă indusă pe lângă coma lui. Vorbeam cu el. Mă duceam să-i citesc. Îi spuneam povești”, a completat Lorena Balaci, relatează fanatik.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel