Loredana Latiș: ”Ieșiți din zona de confort”

Loredana Latis, foto facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Loredana Latis, foto facebook

Loredana Latiș este una dintre persoanele publice care a trecut prin momente dificile ale vieții și care a reușit să treacă peste etapele pe care viața i le-a pus în față. 

Loredana Latiș a răspuns, în exclusivitate pentru  SPECTACOLA, întrebărilor esențiale din viața ei. Ce a dezvăluit presedinta Academiei de Coaching

SPECTACOLA: Loredana, ai dezvăluit și ai povestit tot timpul în presă că nu ai avut o copilărie fericită. Spune, te rog, care este starea ta de spirit în acest moment?

”Starea mea de spirit este una foarte bună, mă simt bine cu mine, sunt fericită. Acasă cu soțul meu, cu proiectele pe care le avem și pe care, unele urmează să le implementăm. În general sunt bine, și puternică, așa după cum bine știți si dvs, dar și publicul care ne urmăreșe”

SPECTACOLA: Știm că ai momente în care programul tău este aglomerat cu diferite activități, după cum bine ai spus și tu, mai devreme, dar ce face femeia Loredana în acest moment? Cu ce se ocupă? 

”Bună întrebare. Momentan, o să râdeți, dar  vreau să salvez câteva pisicuțe  din port, mai exact din Euforie-Nord. Îmi este milă de ele, deoarce eu iubesc animalele, și sunt tare supărată că statul român nu face nimic în privința protjarea animalelor. De aceea m-am decis să salvez pisicuțele din portul Euforie-Nord, acolo unde am și iahtul personal”

SPECTACOLA: Ai declarat în presă că  ai investit 105.000 euro de euro în iahtul acesta personal. De ce ar face o astfel de investiție Loredana Latis? Care este povestea iahtului?

”Oooo, povestea iahtului suna cam așa. Această achiziție a fost un vis de al meu, doar că la vremea când imi doream un astfel de iaht, nu aveam permis de a conduce un astfel de vapor. Soțul meu la vremea respectivă mi-a spus că trebuie neapărat să dau de permis. Am învățat și am dat de permis. L-am luat. Îmi doream să călătoresc cu vaporul, să văd marea și peisajele frumoase pe care natura ni le dorește. Această dorință imensă m-a determinat să îmi iau acest iaht din banii munciți de mine. Și vreau să vă spun că mi-am făcut plăcerea sufletului cu aceasta investiție. 

SPECTACOLA: Poți spune că ți-ai depăși anumite frici conducând un vapor?

”Da, bineînțeles! Am depăși multe limite pe care le aveam în mintea mea. Ambiția de a conduce un asfel de vapor v-a făcut să adaog în interiorul meu încă un strop de încurajare, de încredere și de a înțelege că totul este posibil dacă îți dorești.Trebuie să ne alimentăm sufletele cu momente, lucruri și idei pe care le iubim și le îndrăgim.”

SPECTACOLA: Ai călătorit probabil tot timpul, bineînțeles că și meseria pe care ți-ai ales-o, a făcut din tine un om călător, un om care îi place să călătoarească și să întâmpine cu brațele deschide necunoscutul. Spune, te rog, care este cel mai dramatic și cel mai romantic mioment pe care l-ai avut, l-ai întâlnit atunci când erai pe iaht. Știi că natura uneori ne surprinde.

”Bine spus, da, ne-a surprins și pe noi, și aici fac referire la mine și la soțul meu. Veneam spre România, iar când am ajuns prin Grecia, sunt cam 4500 de km, asta înseamnă 2500 mile marine, am prins o furtună de 10 ore, nu îți poți imagina nu era peisajul, marea, dar mai ales cum eram noi. Eu cel puțin m-am panicat, deoarece furtuna aceasta nu mi-a mai permis să stau cu fața spre botul vaporului, adică în locul în care soțul meu conducea, ci cu spatele cumva. Pupa vaporului se ridica, și de fiecare dată când se ridica  mă trecea cu gol în stomac, nu aveți ideea cum este această senzație, ținând cont că noi trebuia să suportam 10 ore furtuna. A fost teribil”

SPECTACOLA: Și momentul cel mai frumos pe acest vapor?

”Vreau să vă spun că nu pot descrie în cuvinte momente extrem de frumoase pe care le-am văzut și simțit prin intermediul acestui vapor. Peisaje sunt de vis. Răsăritul este wow. În orice caz momentele frumoase ni le-a oferit natura.Totul era magic, desprins dintr-o poveste”.  

SPECTACOLA:  Momentele frumoase sunt binevenite în viața noastră, dar mai ales în viața ta, Loredana. Astăzi, o parte dintre noi, trăim momente care atârnă uneori de un fir de ață, de pildă acest covid-19. Cum a fost și este pentru tine această perioadă? 

”Pentru mine acest virus a venit cu un plus în viața mea. Și vă spun și de ce. Pur și simplu m-am reorientat și către altceva. Că un proiect pe care nu îi acordasem importanță inainte de a venit această pandemie.  Pe mine și pe soțul meu, acest covid ne-a ajutat să creștem personal, profesional și financiar. Noi suntem 2 oameni puternici, iar eu și mai puternică cateodată, și nu ne-am lăsat oarecum înfluențați, dacă pot să spun, de acest covid. Intr-adevăr, la început, momentul care ne-a obligat să stam închiși in casa, a fost cumplit, deoarce toate planurile cu iahntul s-au evaporat, dar ne-am reinventat și în acest moment sunt fericiți cu alegrile pe care le-am făcut. Pot spune doar atât, pandemia ne-a scos din zona de confort”

SPECTACOLA: Ce mesaj le transmiți celor care te urmăresc în acest moment și unde te vezi în viitorul apropiat?

”Mă văd oriunde în lume, mă văd bine, sănătoasă, cu un adăpost de pisici, mă vad oferind educație în diverse comunități, mă văd fericită! Iar pentru oamenii care ne urmăresc le pot transmite doar atât: munciți eficient și credeți în visul vostru, deoarece totul va deveni posibil și palpabil”

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Dată: 15 oct 2020, 20:37 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience