Loredana Latiș: ”Hai să facem bine să ne vindecăm. Nu e treaba nimănui să ne salveze”

Data actualizării: | Data publicării:
Loredana Latis, foto facebook
Descriere foto: Loredana Latis, foto facebook

Loredana Latiș, Președintele Academiei de Coaching din România, a vorbit despre acțiunile românilor

Loredana Latiș este președintele Academiei de Coaching din România. Munca depusă în de-a lungul anilor au făcut-o pe Loredana să devină cunoscută ca fiind cel mai zâmbăreț și pozitiv om din România. 

Astăzi, cu ocazia de 1 Decembrie, aceasta a transmis un mesaj pe contul ei de facebook, în care îi îndeamnă de pe români să își schimbe atituduinea față de Românie, față de problemele existente din viața fiecăruia dintre noi, și să facem cumva să ieșim din monotonie, fără să mai așteptăm un om care să ne salveze. 

”Citisem undeva că România este Auschwitz.ul animalelor. Ce spune asta despre noi? Ca popor? Ca oameni? Cultură? Civilizație? Spune că suntem oameni care și-au împietrit inima din cauza abuzurilor prin care am trecut. Că am învățat să supraviețuim "călcând pe cadavre". Că "scopul scuză mijloacele". Că fiecare pentru sine și după noi potopul! Că...Este dureros. Depimant. Inuman! Speranțe avem, pentru că tot din aceste traume am dezvoltat mari calități: istețimea, ambiția, dorința de a dovedi ceva. Așadar, astăzi de ziua României, îmi doresc să ne vindecăm cu adevărat traumele suferite în abuzurile din istoria de țară și de popor. Să ne trezim. Să devenim oameni empatici. Să înțelegem că nu suntem stăpânii nimănui (chiar dacă am fost sclavi și vrem să devenim stăpâni, să nu o facem). Să învățăm PARTENERIATUL EGAL. Nu sclav, nu stăpân! Sunt români extraordinari care reușesc asta. Sunt alții care încă trăiesc în "negura vremurilor". Hai să ieșim din rahat. Fiecare din rahatul lui. Nu e treaba nimănui să ne salveze. Vrei un salvator? UITĂ-TE ÎN OGLINDĂ! Hai să fim oameni MARI! Să facem bine, să prețuim viață, să fim recunoscători pt ce avem. Să protejăm natură! Să ne vindecăm. Să trăim frumos! Chiar se poate.”, a scris Loredana pe contul ei de instagram

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel