Loredana Groza, un ultim mesaj pentru Nelu Ploieșteanu: „Catanga te așteaptă sus la stele, să faceți o cântare”

Data publicării:
Nelu Ploieșteanu și Loredana Groza, captura foto Instagram
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu și Loredana Groza, captura foto Instagram

Loredana Groza a transmis un mesaj foarte emoționant după moartea lui Nelu Ploieșteanu. 

Loredana Groza a fost în stare de șoc după trecerea la cele veșnice a Corneliei Catanga, iar acum a fost zguduită din nou la aflarea veștii că Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață. Vedeta a avut un mare respect pentru cele două legende ale muzicii lăutărești, iar mesajele postate pe rețelele de socializare, au stârnit un val de emoții în rândul internauților. 


”Nea’ Nelu, ai plecat discret la fel cum ai trăit.. Cu eleganță, blândețe și modestie ai bucurat atâția oameni cu vocea ta caldă și acordeonul tău magic din care ieșeau atâtea cântece vindecătoare de suflete.. Am fost binecuvântată să te întâlnesc și să cânt pentru prima oară pe scenă alături de tine și Cornelia Catanga acum 21 de ani cu ocazia concertului Agurida regizat de regretatul Ducu Darie.. Ești ultimul mare lăutar și o dată cu tine o lume dispare.. Catanga te așteaptă sus la stele, să faceți o cântare cum numai voi știți... Adio Nea’Nelu... RIP”, a fost mesajul postat de Loredana Groza pe Instagram.


Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață, vineri dimineață, din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2. Regretatul artist se afla internat la Spitalul Floreasca din București de două săptămâni, iar starea lui de sănătate s-a agravat tot mai mult. Plămânii săi au fost afectați în proporție de 70%. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel