Loredana Groza, un nou show la TV. Concurenţii, TERIFIAŢI

Data publicării:
Facebook Loredana Groza
Descriere foto: Facebook Loredana Groza

Loredana Groza va fi parte dintr-un nou show TV. 

Emisunea se numește „Dancing on Ice: Vis în Doi”, va fi difuzată de Antena 1, și va pune într-o ipostază inedită 9 vedete din România: vor deveni concurenți la patinaj artistic, în echipă, alături de un profesionist.

Spectacolul va fi pe modelul „Dansez pentru Tine”, deci și cu scop caritabil. Fiecare dintre concurenți vor lupta pentru împlinirea viselor unor persoane aflate în situații dificile. Din juriul emisiunii vor face parte trei dansatori, Mihai Petre, soția sa Elwira Petre și Andreea Bălan, respectiv Loredana Groza., cu experiență de jurat în mai multe talentshow-uri precum Vocea României și X Factor.

Concurenți vor fi Iulia Albu, Sore, Ruby, Carmen Grebinișan, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Cătălin Cazacu, Jean Gavril și Oase, scrie b1.ro.

Iulia Albu, primele declaraţii despre show 

 

„Până acum, cel mai mare dușman al meu a fost propria teamă. Nu îmi este rușine să recunosc. Am fost terifiată de ideea că aș putea suferi o accidentare urâtă sau că aș putea eșua. Dar am descoperit că iubesc gheața și ador să îmi testez limitele.

‘Dancing on Ice: Vis în doi’ nu este doar un proiect colosal de televiziune, este și o oportunitate de a oferi. Este șansa de a lupta alături de partenerul meu pentru a împlini un vis pentru cei ce nu o pot face singuri. Este un proiect care m-a învățat ce înseamnă modestia, prietenia și ce înseamnă să fii parte dintr-o echipă”, a declarat Albu, conform sursei citate.

Loredana Groza, ipostază PROVOCATOARE de Valentine's Day. Cum s-a fotografiat artista: "Dragostea mai presus de tot.."

 

Chiar de Ziua Îndrăgostiților, artista și-a surprins din nou fanii cu ipostazele provocatoare în care s-a fotografiat. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg și mulat, care i-a pus corpul perfect în evidență, Loredana Groza a ținut să le transmită fanilor că "Dragostea mai presus de tot..". 

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: Ești seducătoare și sexy / Esti o fiinţă specială"Sfantul Valentin "să îţi aducă astăzi, darul cel mai de preţ... IUBIREA / Frumoasă / Bravo ție /  Superbă / Ești foarte sexy 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel