Loredana Groza, ținută de plajă la -10 grade. Vedeta și-a lăsat posteriorul la vedere, în ciuda frigului

Data actualizării: | Data publicării:

Loredana Groza și-a etalat bronzul căpătat în Mexic, pe pârtiile de la munte. Vedeta s-a îmbrăcat într-un body minuscul și a sfidat frigul de afară.

Abia ce a revenit din vacanța din Mexic și a plecat în alta. De data aceasta, jurata de la X Factor a ales o destinație mai friguroasă. A plecat la munte, însă a luat cu ea și ținutele de plajă.


Loredana Groza a îmbrăcat un body transparent și a încins atmosfera pe pârtie, dar și pe internet, unde a postat fotografiile realizate în escapada de la munte. 


În vârstă de 50 de ani, artista concurează cu succes cu orice adolescentă. Vedeta și-a păstrat formele perfect sculptate, dar și energia copilărească, fiind mereu veselă și plină de entuziazm. Artista a arătat câtă energie are și în vacanța din Mexic, unde a făcut show pe mesele dintr-un local de fițe, unde a dansat cât au ținut-o picioarele. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 

 

 

Ce dietă ține vedeta


Deși toată lumea ar putea crede că se înfometează sau are un regim drastic, vedeta mărturisește că nu face mari sacrificii pentru a-și menține silueta. De fapt, Loredana Groza a adoptat un stil de viață sănătos, iar asta se poate vedea pe chipul și pe trupul său. 

 

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a declarat Loredana pentru libertatea.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel