Loredana Groza, ținta criticilor. Fanii au acuzat-o că își modifică pozele: "S-a mișcat partea stângă"

Data publicării:
Loredana Groza, sursa instagram
Descriere foto: Loredana Groza, sursa instagram

Loredana a ajuns ținta criticilor, în urma fotografiilor postate recent. Fanii o acuză pe artistă că își modifică pozele.

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă vocea care a consacrat-o, vedeta se mândrește și cu un corp de invidiat. Conștientă de atuurile sale, Loredana Groza nu încetează să-și uimească fanii pe rețelele de socializare cu fotografii de-a dreptul incendiare. Mulți s-au întrebat cum reușește Loredana Groza să arăte impecabil. Ei bine, artista își petrece multe ore în sala de fitness, acolo unde își lucrează intens corpul demn de invidiat.

În timp ce unii au complimentat-o pe artistă pentru curaj și pentru silueta de vis, alții au criticat-o dur. Recent, Loredana Groza a publicat mai multe fotografii din vacanța de vis, într-un costum de baie extrem de provocator. Gurile rele au fost imediat pe fază, astfel că au început să o critice pe artistă pentru faptul că își modifică pozele în Photoshop, făcându-și talia mai mică.

”În ultima poză se vede Photoshopul. S-a mișcat partea stângă”/ Ți-a luat barca razna, Loredano”/ ”Atâta Photoshop în prima poză că nu se mai distinge nici buricul”/ S-a strâmbat puțin barca, dar e ok”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel