Loredana Groza și Cătălin Botezatu au încins ringul de dans. În ce ipostaze au fost surprinși cei doi

Data publicării:

Loredana Groza și Cătălin Botezatu au dansat pe mese și au încins atmosfera la o petrecere exclusivistă. 

Loredana Groza și Cătălin Botezatu s-au distrat de minune aseară la o petrecere exclusivistă. Cei doi au dansat lasciv pe mese și au fost în atenția tuturor. Loredana Groza a oferit un spectacol de zile mari, iar ținuta ei a atras toate privirile. 


Loredana Groza și Cătălin Botezatu au dansat lasciv pe melodiile vedetei și au fost filmați de toată lumea. 


Loredana Groza a cântat alături de Nick Casciaro, câștigătorul X Factor, cu care petrece foarte mult timp în ultima perioadă. Cei doi au făcut un show de zile mari, ba mai mult au avut pregătită și o coregrafie de excepție. 


După ce concertul s-a încheiat, Loredana Groza s-a urcat pe mese și a dansat alături de Cătălin Botezatu, spre uimirea tuturor. Artista nu s-a sfiit să folosească mișcări lascive alături de renumitul designer care s-a distrat de minune alături de cântăreață. 

 

 

 


Loredana Groza a pozat goală într-o revistă pentru adulți, în urmă cu 21 de ani: „Nu știu dacă aș mai face-o din nou”


Ședința foto a avut loc la doi ani după ce Loredana Groza născuse.


„După ce născusem am primit această propunere și, ținând cont că încă există prejudecăți în lume și în România, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd', a povestit, la vremea respectivă, despre această experiență Loredana Groza.


„Nu regret. Nu știu dacă aș mai face-o din nou, deocamdată am alta treabă de făcut. Am mai primit propuneri de genul ăsta, indecente, dar cred că momentul ăla a fost important pentru mine, ca femeie. De ce zic asta?


După ce născusem am primit aceasta propunere și, ținând cont că încă mai există prejudecăți în lume și în Romania, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd și pentru femeile care aveau nevoie de o confirmare, conform căreia viața nu se încheie acolo, ci abia începe la 30 de ani‘, spunea Loredana acum ceva timp, relatează VIVA.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel