Loredana Groza, schimbare RADICALĂ de look. Vedeta e de nerecunoscut: „Mica sirenă”

Data publicării:
Sursa foto: Loredana Groza, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look. Vedeta a renunțat complet la blond.

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate apariții din showbizul românesc. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că și-a obișnuit fanii cu ipostazele provocatoare în care se fotografiază. La 50 de ani, artista este posesoarea unui trup aproape perfect. De cele mai multe ori, blondina stârnește imaginația bărbaților, dar și invidia femeilor care visează să aibă un corp ca al ei.

Loredana Groza, schimbare RADICALĂ de look

Artista și-a surprins din nou fanii din mediul online cu o nouă schimbare de look. De data aceasta, Loredana Groza s-a vopsit roșcată înainte de premiera emisiunii România are roast, unde este moderatoare alături de comediantul Micutzu.

„Sărbătoresc Ziua Muncii prin muncă. La filmare pentru noul meu show”, a scris artista pe contul de Instagram.

Fanii s-au arătat și ei încântați de noua înfățișare a artistei: „Felicitări pentru schimbare”, „Te rog să nu te aprinzi fată cu părul de foc”, „Wow, ce frumusețe” ,  „Superbă”, „Mica sirenă” sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice

Într-un interviu pentru Antena Stars, vedeta a vorbit, acum ceva timp, despre operațiile estetice și le-a dat peste nas invidioșilor, mărturisind faptul că nu este împotriva intervențiilor estetice și chiar le apreciază pe cele care își doresc să arate impecabil indiferent de vârsta pe care o au, însă la ea, nu este cazul.

"Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.

Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de riguare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș", a declarat Loredana Groza, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, televizorul o cam dă de gol pe cântăreața care susține că "a avut noroc de la natură că s-a născut cu dotările de rigoare", iar imaginea ei între realitate și ecran este mult diferită la fiecare apariție.

Dacă în imaginile pe care le publică pe rețele de socializare arată perfect și vrea să pară cu 30 de ani mai tânără, cu o piele întinsă și o siluetă de invidiat, ridurile și anii ies în evidență pe chipul ei atunci când apare pe micile ecrane, în emisiunile la care participă sau pe care le jurizează.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel