Loredana Groza, prima reacție despre nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc: "A fost o noapte magică"

Data actualizării: | Data publicării:
Loredana Groza, Toni Iuruc, Simona Halep, sursa instagram
Descriere foto: Loredana Groza, Toni Iuruc, Simona Halep, sursa instagram

Loredana Groza a fost una dintre artiștii de renume care au cântat la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Cântăreața a dezvăluit cum a fost atmosfera la nunta anului.

Ieri, Simona Halep și Toni Iuruc au devenit oficial soț și soție. Petrecerea a avut loc la malul mării, într-un club de fițe, unde nașul cuplului este patron. Și cum petrecerea fără muzică nu este posibilă, tineri însurăței au ales să le cânte la nuntă Dan Bittman, Loredana Groza și formația Pindu.

Acum, Loredana Groza a făcut primele declarații legate de nunta anului. Artista a mărturisit că atmosfera a fost una extrem de plăcută și că toată lumea s-a descurcat de minune pe ringul de dans.

"A fost o noapte magică, a fost absolut minunată atmosfera. De la invitaţi, de la felul în care a fost aranjată locaţia şi bineînţeles faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită. E o zi memorabilă pentru toţi cei care au fost prezenţi aseară. S-a dansat încontinuu.

Cel puţin în momentul în care am apărut pe scenă şi până am terminat cu concertul, absolut fiecare cântec, fiecare ritm, indiferent dacă era blus, sau dacă era foarte ritmat, sau dacă era sârbă sau horă, s-a dansat pe toate aceste cântece. Indiferent de vârstă, indiferent de lungimea rochiei, toată lumea s-a simţit foarte bine şi chiar a fost o atmosferă incendiară", a spus Loredana Groza la Antena 3.

 

Totodată, Loredana Groza a precizat faptul că toată lumea s-a distrat și au dansat pe mai multe stiluri de muzică, iar Simona Halep a fost sufletul petrecerii.

„A dansat şi pe stilul tradiţional, a dansat şi pe rock, a dansat şi pe sârbă şi pe horă. A fost sufletul petrecerii, efectiv. Toată lumea, de la mic la mare era pe ringul de dans.

M-am bucurat să mă reîntâlnesc cu Gică Hagi, Florin Răducioiu, Florin Segărceanu. Mi-am văzut foarte mulţi prieteni pe care  nu i-am mai văzut demult şi a fost o bucurie să îi revăd în această atmosferă şi să văd că toată lumea e fericită şi este bine.

Cred că viaţa despre asta este vorba, despre aceste momente şi despre faptul că ele sunt unice şi irepetabile”, a adăugat Loredana.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel