Loredana Groza, pictorial incendiar. Cum l-a așteptat artista pe Moș Nicolae/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Loredana Groza, foto Instagram
Descriere foto: Loredana Groza, foto Instagram

Loredana Groza și-a surprins din nou fanii cu un pictorial incendiar. Vedeta le-a arătat tuturor cum îl așteaptă pe Moș Nicolae.

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate apariții din showbizul românesc. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că și-a obișnuit fanii cu ipostazele provocatoare în care se fotografiază. La 51 de ani, artista este posesoarea unui trup aproape perfect. De cele mai multe ori, blondina stârnește imaginația bărbaților, dar și invidia femeilor care visează să aibă un corp ca al ei.

 

Recent, artista și-a încantat fanii cu o serie de fotografii făcute cu ocazia venirii lui Moș Nicolae. Loredana Groza s-a fotografiat purtând o pereche de cizme, un sutien și un dres tip plasă. Cântăreața a renunțat la haine în partea de jos, în schimb și-a luat o haină de blană care să o acopere puțin.

 

Fanii au reacționat imediat la vederea fotografiilor postate de artistă: "Naturala mea frumoasa / Frumoasa tare.  Sper sa primești ceva frumos si asa sweety ca tine / Pfaaii tu fetiță obraznicuță ce esti/ Superbă / Parcă din ce îmbătrânești, arăți mai bine" , au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 

Cântăreața și-a pregătit și ghetuțele, dar pentru asemenea poze, nu este exclus să primească și o nuielușă.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 

Loredana Groza, despre operațiile estetice

 

Loredana Groza, în vârstă de 51 de  ani, uimește pe toată lumea cu silueta impecabilă și tenul de adolescentă. Deși mulți au acuzat-o că ar fi apelat la bisturiul medicului estetician, vedeta rămâne fermă pe poziții și spune că nu este adevărat. 


 „Nu am nicio operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente şi proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăţi bine...” a declarat Loredana pentru  Antena Stars



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel