Loredana Groza, o nouă ipostază de infarct. Artista a lăsat la vedere tot/ IMAGINE INCENDIARĂ

Data actualizării: | Data publicării:

Loredana Groza a reușit să atragă din nou toate privirile. Artista s-a lăsat fotografiată într-o ipostază incendiară.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Loredana Groza, în vârstă de 50 de ani, este posesoarea unui trup perfect, motiv pentru care, vedeta nu ratează nicio ocazie să și-l afișeze. De această dată, frumoasa artistă și-a uimit fanii prin intermediul unor apariții incendiare în mediul online.

Lipsită de inhibiții, frumoasa blondină s-a fotografiat într-un body din dantelă, transparent, care i-a lăsat la vedere bustul generos și formele perfecte, lucrate de zor în sala de fitness.

Fanii au rămas fără suflare și au asaltat-o pe artistă cu mii de aprecieri și comentarii.

"Ești o femeie foarte frumoasă și bravo ție / Wow ce frumoasă / Ești nebunatică, Lori! / Bombă  Sexy / Ești frumoasă" , au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Cu toate astea, au existat și persoane care au luat-o în vizor pentru aparițiile ei, tot mai excentrice.

"Când te maturizezi? / Mă, tu o cauți cu lumănarea.../ Ești copil sau ai dat în mintea copiilor? / Hai ca poți mai mult! / Trist,ce pot învață copii / Indiferent de orice ai face..se vede varsta!"

Ce dietă ține vedeta


Deși toată lumea ar putea crede că se înfometează sau are un regim drastic, vedeta mărturisește că nu face mari sacrificii pentru a-și menține silueta. De fapt, Loredana Groza a adoptat un stil de viață sănătos, iar asta se poate vedea pe chipul și pe trupul său. 

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a declarat Loredana pentru libertatea.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel