Loredana Groza nu mai poate suporta criticile din ultima perioadă. Vedeta a răbufnit: „E o problemă şi de rasism”

Data publicării:
Loredana, Jador, Salam, Costi, Culiță, Baboiash, Stefan, Nicu Paleru, Adi Valcea, Jan Craiova și Vali Vijelie. Captura foto YouTube
Descriere foto: Loredana, Jador, Salam, Costi, Culiță, Baboiash, Stefan, Nicu Paleru, Adi Valcea, Jan Craiova și Vali Vijelie. Captura foto YouTube

Loredana Groza a fost pusă la zid din cauza melodiei pe care a lansat-o în colaborare cu mai mulți maneliști. Vedeta are un mesaj pentru cei care o judecă. 

Loredana Groza a lansat în urmă cu câteva zile o melodie în colaborare cu Costi Ioniță, Jador, Florin Salam, Florin Baboi, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Ștefan de la Bărbulești, Jean de la Craiova și Vali Vijelie. „Fericire” a fost aspru criticată în mediul online, chiar dacă a ajuns în doar 24 de ore în toate topurile muzicale. Vedeta a răbufnit și le-a transmis un mesaj celor care o judecă pentru că s-a lansat în lumea manelelor. 


„Când e ceva care iese din tipare, care poate şoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obişnuiesc până la urmă. Aici e o problemă şi de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta”, a spus Loredana Groza în emisiunea prezentată de Mihai Gâdea.


Loredana Groza a mai mărturisit că de fapt această piesă nu este o manea. „Fericire” face parte din noul trend în materie de muzică, mai exact happy-tone. Artista vrea să se reinventeze și susține că ea mereu a căutat să aducă schimbări pe plan artistic. 


„Dar foate mulţi nu au de unde să ştie că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite şabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare”, a mai spus Loredana Groza.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel