Loredana Groza, noi informații despre starea de sănătate. Artista a fost infectată cu COVID-19: "Corpul mai cedează câteodată"

Data publicării:
Loredana Groza, sursa instagram
Descriere foto: Loredana Groza, sursa instagram

Loredana Groza a făcut noi declarații legate de starea ei de sănătate, după ce a solicitat de urgență o ambulanță. Artista s-ar fi infectat cu COVID-19

Loredana Groza a îngrijorat pe toată lumea la sfârșitul săptămânii trecute după ce a publicat pe pagina de Instagram o fotografie din ambulanță. 


„Mă simt mai bine. Vă mulţumesc pentru toată grija. Toată dragostea şi recunoştinţa mea", a scris Loredana Groza pe Instagram.

Artista nu a oferit mai multe detalii legate de starea ei de sănătate, dar cu toate astea potrivit unor surse citate de CIAO.RO, aceasta ar fi contractat virusul SARS-COV-2. Loredana Groza s-ar afla acum internată la Institutul Matei Balș din Capitală, acolo unde se mai află alte 2 nume mari ale muzicii, Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani. 

 

Loredana Groza își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei, iar de această dată, pentru a-i liniști, cu privire la starea ei de sănătate, a transmis un nou mesaj în care mărturisește că, în urma suprasolicitării din ultima perioadă, corpul ei a cedat, însă acum se simte mult mai bine.

 

„Dragii mei, va multumesc pentru mesaje si grija! Perioada aceasta a fost una plina de concerte, evenimente, inregistrari, filmari, fapt care ma bucura, insa si corpul mai cedeaza cateodata si iti atrage atentia ca are nevoie de o pauza. Din fericire, sunt mult mai bine acum! Be safe! All my love to y’all! ( Aveți grijă! Toată dragostea mea către voi)„ , a scris Loredana Groza pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel