Loredana Groza neagă că este internată în spital din cauza coronavirusului. Ce s-a întâmplat cu artista, de fapt: ”Nu are nicio legătură cu realitatea”

Data publicării:
Loredana Groza, sursa instagram
Descriere foto: Loredana Groza, sursa instagram

După ce s-a zvonit că ar fi internată la Institutul Matei Balș din Capitală din cauza coronavirusului, Loredana Groza a explicat motivul pentru care a solicitat o ambulanță.

Zilele trecut, Loredana Groza a publicat pe rețelele de socializare o fotografie din ambulanță. Artista nu a dat detalii  despre motivul pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, în presă au apărut speculații conform cărora artista ar fi fost infectată cu noul coronavirus și că este internaată la Institutul Matei Balș din Capitală.

Într-un interviu recent, Loredana Groza a negat acest lucru. Artista a mărturisit că a avut înt-adevăr câteva probleme de sănătate, însă totul este spre bine și starea ei de sănătate este una bună. Totodată, vedeta a precizat că sâmbătă va avea chiar și un concert la Iași.

"Nu sunt la spital, sunt acasă şi te urmăresc. Sunt în faţa televizorului. Am văzut şi eu cu stupoare. Nu are nicio legătură cu realitatea. Sunt nişte ştiri false, de la început până la sfârşit. Am citit şi eu dimineaţă şi zilele trecute. Am avut nişte probleme, o situaţie medicală care s-a rezolvat", a spus Loredana Groza la Antena 3.

 

Ce s-a întâmplat cu Loredana Groza

 

Artista a declarat că se află acasă, nicidecum internată la Institutul Matei Balș și că nu a fost vorba de infectareqa cu virusul SARS-COV2 și nici de vreo răceală.

”Nicio legătură cu Spitalul Matei Balş, în care se pare că ar fi trebuit să fiu internată la ora asta. Nu am avut absolut nicio răceală, absolut nicio gripă, nimic legat de vreo boală COVID, sau vreo legătură cu vreo răceală. Vreau să le spun tututor celor care au citit aceste ştiri că sunt false”, a adăugat Loredana Groza.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel