Loredana Groza, ipostază PROVOCATOARE alături de Connect-R. Cum s-au fotografiat cei doi artiști

Data publicării:
Sursa foto: Loredana Groza și Connect-R, instagram/colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Loredana Groza și Connect-R, instagram/colaj foto

Loredana Groza și-a surprins din nou fanii, după ce s-a fotografiat într-o ipostază inedită alături de Connect-R.

Loredana Groza este din nou în centrul atenției după ce s-a fotografiat alături de Connect-R. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în ultima perioadă, artista a apărut alături de mai mulți artiști cunoscuți din showbizul românesc. De data aceasta, vedeta s-a întâlnit cu colegul său de breaslă, Connect-R, și s-au fotografiat într-o ipostază inedită. Mai exact, Loredana Groza s-a prins de gâtul artistului,punând capul pe umărul său. 

La vederea fotografiei, fanii au reacționat imediat. Aceștia au întrebat-o pe Loredana Groza dacă ea și Connect-R formează un cuplu.

"Sunteți împreună?; Formați un cuplu?; Vă stă foarte bine, dragilor; Felicitările mele!;", sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Ce răspuns le-a dat Loredana Groza

Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, Loredana Groza a menționat în descrierea fotografiei că sunt buni prieteni și îl iubește mult. 

"O îmbrățișare mare pentru bunul meu prieten. Pur si simplu îl iubesc.", a scris Loredana Groza la postarea ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza, dată de GOL cu operațiile estetice

La 51 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar în ultimii ani a fost des criticată și acuzată că ar fi apelat la operațiile estetice, însă de-a lungul timpului, a negat aceste informații.

Într-un interviu pentru Antena Stars, vedeta a vorbit din nou despre operațiile estetice și le-a dat peste nas invidioșilor și a mărturisit că nu este împotriva intervențiilor de ordin estetic și chiar le apreciază pe cele care își doresc să arate impecabil indiferent de vârsta pe care o au.

"Nicio operație estetică"

"Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.

Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de riguare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș", a declarat Loredana Groza, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, televizorul o cam dă de gol pe cântăreața care susține că "a avut noroc de la natură că s-a născut cu dotările de rigoare", iar imaginea ei între realitate și ecran este mult diferită la fiecare apariție.

Dacă în imaginile pe care le publică pe rețele de socializare arată perfect și vrea să pară cu 30 de ani mai tânără, cu o piele întinsă și o siluetă de invidiat, ridurile și anii ies în evidență pe chipul ei atunci când apare pe micile ecrane, în emisiunile la care participă sau pe care le jurizează.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel