Loredana Groza, ipostază incendiară, fără sutien. Fanii sunt în delir: „Vreau să fiu femeia la care nu poți înceta să te gândești” / FOTO

Data publicării:
Loredana Groza, sursa instagram
Descriere foto: Loredana Groza, sursa instagram

Loredana Groza și-a surprins din nou fanii cu o serie de fotografii incendiare. Artista s-a fotografiat fără sutien, în lenjerie intimă.

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate apariții din showbizul românesc. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că și-a obișnuit fanii cu ipostazele provocatoare în care se fotografiază. La 50 de ani, artista este posesoarea unui trup aproape perfect. De cele mai multe ori, blondina stârnește imaginația bărbaților, dar și invidia femeilor care visează să aibă un corp ca al ei.

Recent, artista a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii alb negru în care a renunțat complet la inhibiții. Într-una din fotografii apare în lenjerie intimă, fără sutien, iar în alta apare pe pat într-o lenjerie intimă neagră, extrem de sexy. Fanii nu s-au putut abține și au reacționat imediat la fotografiile publicate de artistă.

„Vreau să fiu femeia la care nu poți înceta să te gândești”, a scris ea în dreptul galeriei foto. Cei care o urmăresc pe Instagram au reacționat, i-au apreciat imaginile cu peste 12.000 de like-uri.

„Senzuală! (…) Copy paste Madonna…(…) Sexi și frumoasăm mai ales la vârsta ta  (…) O copiezi pe Madonna!!!”, Ai înnebunit de tot / Loriiii ai zăpăcit România /Doamne Loredana ne omori jur adooorrr, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 

Loredana s-a vaccinat cu a treia doză împotriva Covid-19

 

Zilele trecute, Loredana Groza le-a mărturisit fanilor că s-a vaccinat cu doza a treia de vaccin împotriva coronavirusului.

 

„M-am vaccinat cu a treia doză. Singura solutie pentru a termina Pandemia”, a scris Loredana, în dreptul fotografiei pe care a publicat-o pe rețelele sociale.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel