Loredana Groza, ipostază de infarct, în limuzină: „Faci furori peste tot”. Cum s-a fotografiat artista

Data publicării:

Loredana Groza s-a afișat pe rețelele de socializare într-o ipostază extrem de provocatoare.

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate apariții de la noi din țară. Ajunsă la vârsta de 52 de ani, vedeta optează mereu pentru ținute extrem de provocatoare, sexi, care să-i pună în evidență formele de invidiat și silueta perfectă. Solista nu doar că își face apariția la concerte cu aceste vestimentații, dar postează mereu și fotografii pe rețelele de socializare, pentru a-și ține și fanii din meiul online la curent. În cel mai recent videoclip postat de artistă în mediul online, aceasta apare într-o rochie lungă, neagră, deschisă, care să-i acopere acesteia doar părțile intime. Vedeta a mai optat pentru niște cizme luni și dresuri negre. 

Imaginile au încins imediat spiritele pe rețelele de socializare, iar fanii au sărit în număr cât mai mare să-și complimenteze idolul: „Ce...deschisă ...ești...”, Arăți bestial Loredana, faci furori peste tot..”, „Cea mai sexy cântăreața din România, care sfidează anii, mai sexy ca una de 20”, „Lori vine tot pe furiș in inimile noastre și nu mai pleacă niciodată”, „Ești mortală!!! Bravo Lori”, au fost doar câteva dintre zecile de complimente primite de artistă.

Loredana Groza, complimentată de un mare star de la Hollywood. Cum a convins-o să NU își pună silicoane: „Poți să ai sânii până la podea”

 

Ce spune Loredana Groza despre ținutele extravagante pe care le alege

Recent, solista spunea că își alege hainele cu câteva ore înainte de un show și nu alocă prea mult timp pentru acest amănunt. Vedeta nu este adepta ținutelor clasice și monotone și, tocmai din această cauză, Lori surprinde publicul cu fiecare nouă apariție. 

„Să știi că ținutele mi le creez cu câteva ore înainte, uneori chiar minute. Niciodată nu merg pe idei preconcepute, ci după feeling. Nu mă pregătesc niciodată cu două luni înainte de un eveniment. Mi se pare plictisitor. Niciodată nu am fost așa. Pentru că sunt extrem de creativă și îmi place să mă «joc», să mă distrez cu hainele, cu accesoriile, întotdeauna las pe ultimul moment inspirația să mă «lovească» și să mă acopere”, a povestit Loredana Groza pentru EGO.ro.

Loredana Groza rupe tăcerea despre operațiile estetice: „Sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută”

 

Vedeta are haine din toate colțurile lumii

Loredana este cu adevărat pasionată de modă, motiv pentru care își achiziționează cel puțin o piesă vestimentară din orice nou loc vizitat. Vedeta chiar ia în considerare să facă o expoziție cu cele mai deosebite piese din garderoba sa. 

„Nu dau din casă. Mi-a plăcut întotdeauna să cochetez cu piesele deosebite. Oriunde mă duc în lume, nu contează că mă duc într-un talcioc, că mă duc într-un magazin de fițe la New York. Întotdeauna găsesc ceva care mă atrage. Cred că a avea curajul să combin lucruri fără să fii snob, doar să fii natural și să te simți bine, să inspiri pe cei din jurul tău, este cel mai important. Cred că asta înseamnă să creezi trenduri, să te bucuri când cineva te copiază și ești o inspirație pentru alții.

O să fac o expoziție cu câteva dintre costumele mele. Chiar m-am gândit. Cu ocazia primului meu show la Sala Palatului poate o să fac asta. Ar fi o chestie”, a mai declarat cântăreața.

Loredana Groza vrea să dea lovitura în actorie: ”Mi-ar plăcea să interpretez o femeie puternică”. Artista a primit deja oferte



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel