Loredana Groza, ipostază de infarct. Fanilor nu le-a venit să creadă cum s-a fotografiat artista: „Ce ai fost și ce ai ajuns” /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Loredana Groza a încins internetul și a înnebunit mințile bărbaților. Cum s-a lăsat admirată vedeta?

Loredana Groza a șocat pe toată lumea cu ultima ei apariție pe rețelele de socializare. Frumoasa artistă și-a obișnuit fanii cu ipostazele provocatoare și îndrăznețe și iată cum Lori a înnebunit mințile bărbaților. 


În vârstă de 51 de ani, Loredana Groza se bucură de un corp de invidiat și de o frumusețe aparte și nu ezită să le araret fanilro cele mai îndrăznețe iposatze din intimitatea dormitorului ei. 


Fanii Loredanei s-au împărțit și de această dată în două tabere. Pe de o parte cei care au adus cuvinte jignitoare la adresa vedetei, iar pe de altă parte cei care au apreciat curajul ei. 

 


„Loredana. Ce ai fost și ce ai ajuns/ Mai bine dezbracă-te de tot și știi o treabă/ Vai de capul tău.../ Urat! Majoritatea fanilor te disprețuiesc pentru felul în care te expui/ Femeie bătrână ai înnebunit cu poze sexy”, au fost doar câteva dintre comentariile negative ale fanilor de pe Instagram. 


„Wow. Ce frumoasă și ce sexy. Bună dimineața/ Loredana. Ce bine te menții/ Ești superbă/ Foarte sexy ești, te pup dulce/ Ești superbă Lori. Te ador/ Frumoasă priveliște/ Ești superbă, nu băga în seamă răutățile”, au scris cei care au apreciat fotografia Loredanei Groza. 

 

Loredana Groza spune că nu are operații estetice. 


Loredana Groza susține că nu a apelat la ajutorul medicilor esteticieni și că nu și-a făcut o astfel de intervenție chirurgicală. 


„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel