Loredana Groza, infectată cu virusul COVID-19. Vedeta este internată la Institutul Matei Balș din Capitală

Data publicării:
Loredana Groza, sursa foto Instagram
Descriere foto: Loredana Groza, sursa foto Instagram

Loredana Groza a fost luată cu ambulanța zilele trecute. Vedeta a fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Loredana Groza a îngrijorat pe toată lumea la sfârșitul săptămânii trecute după ce a publicat pe pagina de Instagram o fotografie din ambulanță. 


„Mă simt mai bine. Vă mulţumesc pentru toată grija. Toată dragostea şi recunoştinţa mea", a scris Loredana Groza pe Instagram.


Vedeta nu a dezvăluit motivul pentru care a ajuns pe mâinile medicilor, iar fanii au început să se îngrijoreze pentru starea de sănătate a vedetei.


Chiar dacă aceasta nu a mai oferit detalii despre starea ei de sănătate, potrivit unor surse citate de CIAO.RO vedeta s-ar fi infectat cu virusul COVID-19. 


Loredana Groza s-ar afla acum internată la Institutul Matei Balș din Capitală, acolo unde se mai află alte 2 nume mari ale muzicii, Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani. 


Loredana Groza, despre virusul Covid-19 și pandemie: „Românii să stea în casă, e cea mai bună metodă de a preveni și de a ne vindeca”


„Am fost și eu la fel de dornică să-mi umplu timpul, să-mi umplu zilele. A fost așa un pic ca pe vremea războiului, dar un război puțin mai pervers și neașteptat. A atacat foarte mult la partea psihică, foarte mulți oameni am văzut că sunt marcați puțin de această distanțare socială. Nu că s-au sălbăticit, dar cred că au dezvoltat niște obiceiuri, unele bune, unele mai puțin bune. Cele bune sunt că am reușit să ne ocupăm ma mult de noi, de familia noastră, de copiii noștri. De spiritul nostru”, a declarat artista, în urmă cu ceva timp, pentru observatornews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel