Loredana Groza face ravagii în Mexic. Bărbații nu își mai pot lua ochii de la ea/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Loredana Groza, sursa foto Instagram
Descriere foto: Loredana Groza, sursa foto Instagram

Loredana Groza știe cum să atragă toate privirile. Aflată în vacanță în Mexic, în stațiunea Tulum, artista se distrează de minune și se face remarcată peste tot pe unde merge. 

La 50 de ani, Loredana Groza se simte în cea mai bună formă a ei, semn că vârsta este doar un număr pentru aceasta. Vedeta postează toate experiențele minunate din vacanță, pe pagina ei de Instagram. 


Într-o fotografie făcută pe plajă, pe lângă corpul perfect și frumusețea de zeiță a cântăreței, fanii au observat un detaliu foarte interesant. Doi bărbați o privesc atent pe artistă, semn că aceasta face ravagii chair și în Mexic. Cei doi, par că nu își mai pot lua ochii de la vedetă.

 
În dreptul fotografiei, Loredana Groza a transmis și un mesaj subtil: „Nu poți atinge asta!” Fanii i-au replicat: „Doi admiratori pe plajă”, „Cei doi tipi s-au topit la propriu”, „Peste mări și țări, peste oceane și munți nu duci lipsa de admiratori...” sau „Ce fețe au tipii ăia doi... au rămas mască când te-au vazut Lore”. Chiar și Lidia Buble i-a lăsat un comentariu: „Tipul din spate e TOTAL”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel