Loredana Groza, de la SĂRĂCIE, la succes. Detalii NEȘTIUTE: Nu aveam bani nici de un ȘIRET

Data publicării:
Loredana Groza, sursa foto Instagram
Descriere foto: Loredana Groza, sursa foto Instagram

Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre parcursul carierei sale.

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală românească. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că parcursul artistei nu a fost deloc unul ușor, iar tot succesul de care se bucură astăzi a fost construit prin foarte multe sacrificii.

Vedeta a dezvăluit că au existat momente în cariera sa în care nu avea niciun ban în buzunar, atunci când se afla în concerte, în Europa, dar întotdeauna a știut că prin muncă și perseverență va ajunge să trăiască viața pe care și-o dorește.

"Nu aveam bani de ȘIRET, acum îmi permit să spun nu"

"Pot să plec oriunde, pot să călătoresc, pot să-mi cumpăr un lucru care-mi place, este fantastic, un lucru pe care nu l-am așteptat. Prima dată când m-am dus în Germania mă uitam cu jind la vitrine, la pantofi și știam că nu am niciun ban în buzunar care măcar să mă asigure să-mi cumpăr un șiret de la acei pantofi. Și mă gândeam cum ar fi ca într-o zi să-mi pot cumpăra tot ce era în acea vitrină.

Dorința mea a fost să pot să nu mă mai gândesc la neajunsuri, să nu mai fie pentru mine o reținere faptul că nu pot să-mi permit un lucru. Acum pot să-mi permit să spun „nu” unei reclame sau unui eveniment", a declarat Loredana Groza pentru Antena Stars, potrivit DC NEWS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel