Loredana Groza, dans lasciv pe mese. Cum s-a dezlănțuit artista în vacanța din Mexic/ IMAGINI EXPLOZIVE

Loredana Groza a încins internetul, după ce a făcut furori pe ringul de dans. Artista s-a dezlănțuit pe mesele din Mexic.

Loredana Groza știe cum să fe în centrul atenției. Artista se află într-o vacanță de vis, în stațiunea Tulum din Mexic, acolo unde se distrează de minune. Jurata X Factor își trăiește viața la maximum, iar mărturie stau chiar filmulețele și fotografiile pe care aceasta le-a împărtășit cu fanii în mediul online.

Loredana Groza, dans lasciv pe mese

La 50 de ani, diva este în cea mai bună formă a ei, semn că vârsta este doar un număr pentru aceasta. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni minusculi și un body, care i-a lăsat la vedere bustul generos care a consacrat-o, Loredana Groza le-a oferit celor din jurul ei o imagine de neuitat. Diva s-a urcat pe mese și le-a dat clasă puștoaicelor de 20 de ani, cu mișcările ei senzuale. Blondina a postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe de la petrecere, astfel că și fanii din mediul online s-au putut bucura de frumoasa priveliște oferită de blondină.

Deși este trecută de prima tinerețe, Loredana Groza are energia necesara pentru a rivaliza chiar și cu o adolescentă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 ian 2021, 08:32 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play