Loredana Groza, apariție provocatoare pe plajele din Mexic: "Trup de zeiță"

Data actualizării: | Data publicării:
Loredana Groza, instagram
Descriere foto: Loredana Groza, instagram

Loredana Groza și-a pus din nou fanii pe jar cu ultima apariție, chiar de pe plajele fierbinți ale Mexicului.

Loredana Groza este una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul românesc. Pe lângă voce, artista face furori și cu felul în care arată. La 50 de ani, Loredana Groza este în cea mai bună formă a ei și timpul pare că s-a oprit în loc. Dovadă stau fotografiile provocatoare pe care aceasta le postează pe rețelele de socializare. Fie în lenjerie intimă, fie în costume de baie provocatoare, Loredana Groza arată mai mult decât perfect.

Loredana Groza, apariție fierinte pe plajele din Mexic

Artista și-a făcut bagajul și a plecat în Mexic pentru a-și încărca bateriile după perioada aglomerată pe care a avut-o. Odată ajunsă acolo, Loredana Groza a făcut deliciul turiștilor, după ce s-a afișat la plajă cum nu se putea mai sexy. Artista și-a scos la înaintare decolteul generos într-o ținută extrem de provocatoare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Fanii au fost în extaz la vederea fotografiilor cu artista, care s-a afișat în asemenea izpostaze. Aceștia i-au lăsat numeroase complimente pentru felul în care arată: "Wow, arăți demențial / Doamne, cât de frumoasă poți fi Loredana! / Chiar și îmbrăcată ști cum să fii sexy! / Trup de zeiță ", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel