Loredana Groza, apariție incendiară la piscină. Vedeta a fost criticată aspru de fani: „Ai o vârstă”

Data publicării:

Loredana Groza a încins internetul cu ultima ei apariție. Vedeta s-a pozat la piscină, iar fanii au taxat-o dur. 

Loredana Groza este într-o formă fizică de zile mari. În vârstă de 50 de ani, artista are un corp de zeiță, așa că nu ezită să să-și etaleze formele în cele mai provocatoare ipostaze. Recent, aceasta a postat pe pagina de Instagram o fotografie de la piscină. Într-un costum de baie minuscul, format din două piese, artista a ridicat temperatura din termometre. 


Chiar dacă fotografia a fost admirată de foarte multe persoane, haterii nu au întârziat să apară, așa că vedeta a fost pusă la zid pentru imaginea provocatoare: „Iar te-ai dezbrăcat”, „De ce tot insiști? Ai o vârstă... Reușești doar să fii ridicolă”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Loredana Groza. 

 

 

Loredana Groza despre traumele din copilărie. Fratele vedetei a fost adesea tința răutăților din cauza unor probleme pe care le avea cu vederea. Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele în care a fost hărțuită. 

''Trauma care se creează este o traumă pe care o porți cu tine o viață întregă, copilul pătrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență. Am trăit și eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari și când a venit la școală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise „chi chio”, și pe mine sora lui „chio chio”. Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros, nu suportam ca fratele meu să fie umilit și în gura mare să i se spune așa doar pentru că avea ochelari. Pe vremea aceea ochelarii însemnau că ai un handicap fizic, copiii îl strigau și „aragaz cu patru ochi”. Acum toată lumea se controlează, atunci era mai dificial'', a spus Loredana Groza la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel