Loredana Groza, adevărul despre relația cu fiica sa. Cum se înțeleg cele două: „Am fumat, dar nu am mințit-o că...„

Data publicării:
Sursa foto: Loredana Groza, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza a dezvăluit cum se înțelege cu fiica sa, Elena. 

Loredana Groza este o mamă extrem de împlinită și fericită, fiind foarte mândră de fiica ei. Cele două sunt foarte deschise una cu cealaltă, iar vedeta o susține pe aceasta în orice își dorește să facă.  Recent, Loredana Groza a dezvăluit cum se înțelege cu fiica sa.

Loredana Groza: „La un moment dat am fumat, recunosc, a fost o prostie, dar nu am mințit-o”

„Ea e mai introvertită, ne destăinuim și ea îmi spune, uneori și când nu îmi spune tot în momentul respectiv, a doua zi, a treia zi, se deschide și mai mult. Dar nu sunt o mamă de tipul mamelor noastre, care au trăit în comunism și nu vreau să le judec.

Și erau niște subiecte tabu, pe care nu puteam să le abordăm niciodată. Nici noi, și nici părinții noștri, dar eu am zis că vreau să depășim aceste subiecte, să nu mai fie tabu și să am o comunicare directă, sinceră, chiar dacă uneori mă pune pe mine într-o lumină proastă o anumită discuție.

«Da, mami, uite, eu am făcut chestia asta!». La un moment dat am fumat, recunosc, a fost o prostie, dar nu am mințit-o că n-am fumat.

Învață din greșeala mea și n-o mai repeta, pentru că e un lucru care îți face rău și, chiar dacă te lași de fumat, acolo, undeva, e o memorie a acelui lucru și mai încolo se resimte organismul!”, a declarat Loredana Groza pentru cancan.ro

„Ea mă învață foarte multe chestii…”

Loredana Groza a recunoscut că a învățat foarte multe lucruri interesante de la fiica sa. 

 „Ea mă învață foarte multe chestii legate de muzică, este o enciclopedie ambulantă, cunoaște toate cântecele și trupele tari.

Nu ascultă orice muzică, bine, la șase ani știa tot «Beatles-ul» pe de rost, ceea ce este o performanță pe care rar am întâlnit-o, și fără să-i impun acest lucru.

Singură a descoperit, învață imediat orice cântec, este fană Harry Styles, trebuie să recunosc.

Tot timpul îmi aduce noi artiști și mi-i prezintă, și îmi povestește: «Uite, ce crezi că a vrut să spună aici?». Comentăm despre versuri, cred foarte mult în puterea versurilor și în mesajul pe care îl transmiți!”, a mai completat îndrăgita artistă.

Ce spune artista despre operațiile estetice

Chiar dacă a împlinit recent 52 de ani, Loredana Groza arată spectaculos, mândrindu-se cu silueta ei de invidiat cu fiecare ocazie. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit acum ceva timp în cadrul unui interviu faptul că nu a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a se menține asemenea unei adolescente, ci totul i se datorează ei. Mai mult, solista spune că are mare grijă cu ce mănâncă și trece regulat prin sala de fitness.


„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație. Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, spunea vedeta pentru revista Viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel